in

Yerli Fantastik Seri “Felanties” İlk Romanı “Sessiz Şarkılar” ile Bizlerle

Anıl Teryaki’nin ilk romanına ve yerli fantastik serisi Felanties’e, “Merhaba!” diyelim.

sessiz sarkilar ust
- Reklam -
- Reklam -

Yerli spekülatif kurgu sayısı her geçen gün artmakta. Yazar Anıl Teryaki de, bu artışta kendi payına düşeni yaparak yepyeni bir seriyi bizlere sunuyor; Felanties. Serinin ilk kitabı “Sessiz Şarkılar”sa Kent Kitap etiketiyle bugün raflarda yerini aldı.

Serinin tanıtım bülteni şöyle:
sessiz sarkilarQuariantes’in kadim zamanlarından beri hüküm süren Kutsal Öz temsilcileri, Felanties’in karanlık gücü karşısında bir direnç halkası oluşturmakta ve Gaelnor’un karanlık ülkesinden dünyayı korumaya çalışan kudretli insanlar, bitmek bilmeyen bir savaş vermekteydi.

Bir tarafta öfke ve nefret, diğer tarafta sevgi ve merhamet varken, mücadelenin kaderi acaba kimlerin elindeydi?

- Reklam -

Işık ve karanlığın sonsuzluk dansı artık başlıyordu!
Romanın resmi hikâye tanıtımı ise şu şekilde:
Voladhe ve arkadaşlarının oluşturduğu Vaergi Loncası, yüzlerce yıldır Vorluex şehrinde ilim ve irfan dağıtmakla meşguldü. Ta ki kendilerini Öz ve Felanties arasında süregelen savaşın içinde bulana dek! Dünya eskisi kadar acımasız ve çetindi ama mücadele kaçınılmazdı. Ya karanlığa teslim olup ışığı yeryüzünden silmek için çabalayacaklardı ya da Öz’e itaat edip Felanties’i düşman ilan edeceklerdi.

Öte yandan insanlar arasında ise farklı taht mücadeleleri yaşanmaktaydı. Geçmişin intikamını alan genç bir savaşçı türlü maceralara yelken açacak ve hayatı pahasına mücadele edecekti. Peki bu mücadele nasıl sonuçlanacaktı?
Felanties’ın resmi internet sayfasından serinin sosyal medya hesaplarına ve yazım, basım, dağıtım süreçleri hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.

Roman raflardaki yerini çoktan aldı. 37. Tüyap Uluslararası Kitap Fuarı’ndaki Kent Kitap standından da kitabı temin etmeniz mümkün.

- Reklam -

Keyifli okumalar dileriz!

Cemalettin Sipahioğlu

1986 İstanbul doğumlu. Bilimkurgu, korku ve fantastiği uzun süre televizyondan takip edebilmiştir. Ailesinden habersiz aldığı ucuz VCD oynatıcıyı saklayıp, onlar yokken kullanarak, bu konularda film açıklarını kapatmaya çalışmıştır. Edebiyata sonradan bulaşması; bilgisizliği; bilgisizlik de, "Raftaydı ve ben onu alıp okumadım zamanında." pişmanlıkları getirmiştir. Lem ile Küvette Bulunan Günce'yle tanışması; okumaya yeni başlayan biri için hem talih, hem de talihsizlik olmuştur. Film, kitap, animasyon, çizgi roman olsun; kendi sınırlı bilgisiyle, eserleri iç dinamikleri içinde değerlendirmeye çalışır.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Eger okuduktan sonra bir inceleme yaparsanız kitap hakkında olumlu veya olumsuz belki o zaman benim gibi kuşkuyla bakanlar yerli fantastik kurguya bu sayede bir karar verebilir.

  2. Avatar for Melkor Melkor dedi ki:

    Kitaba ve seriye dair merak ettiğiniz her şey için benimle gönül rahatlığıyla iletişime geçebilirsiniz :slight_smile:

  3. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Okuduysan biraz düşüncelerini paylaşırmısın?

  4. Avatar for Melkor Melkor dedi ki:

    Öncelikle kitabı ben kaleme aldım. Muhtemelen isim konusu gözünüzden kaçtı. :slight_smile: Objektif bir yorum için okuyan veya okuyacak kişileri beklemeniz sizin için daha sağlıklı olur.

  5. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Hahaha daha yeni farkettim melkor lakabının altında yazan ismi. :joy: Neyse illa okuyan ve yorumlayan çıkar. Yayınevi seçimini neye göre belirlediniz?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

okuma uzerine yakin okumalar ust

Okumak Dizisinin Üçüncüsü “Okuma Üzerine Yakın Okumalar” Raflarda

george rr martin ust

George R.R. Martin: “Altıncı Kitabı Bitirmekte Zorlanıyorum”