in

Polisiye Gerilim Türünün Usta İsmi Jean-Christophe Grange Türkiye’ye Geliyor

Ülkemizde de pek çok hayranı bulunan polisiye gerilim ustası Jean-Christophe Grange imza günü için Türkiye’ye geliyor!

oluler diyari ust
- Reklam -
- Reklam -

oluler diyariDünyada ve ülkemizde oldukça sevilen polisiye-gerilim yazarı Jean-Christophe Grange Türkiye’ye geliyor! Kızıl Nehirler, Taş Meclisi, Kurtlar İmparatorluğu, Siyah Kan, Şeytan Yemini gibi kitaplarıyla kendisine oldukça geniş bir okur kitlesi yaratan Grange, nihayet ülkemizdeki okurlarıyla buluşacak.

Fransız yazar, Doğan Kitap’ın 20. yıl etkinlikleri kapsamında Türk okurlarının karşısına çıkacak. Jean-Christophe Grange, 1 Nisan Pazartesi ve 2 Nisan Salı 2019 tarihlerinde İstanbul’da olacak. Grange, Doğan Kitap’ın 20. Kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında iki gün boyunca kitaplarını imzalayacak.

Etkinlik noktaları şu şekilde:

- Reklam -

1 Nisan 2019 Pazartesi Saat 15.00: D&R Kanyon
2 Nisan Salı Saat 19.00’da D&R Akasya

Etkinlik bülteni şu şekilde noktalanıyor:
İlk olarak ‘Kızıl Nehirler’le tanıdığımız Grangé, polisiye-gerilim türüne yeni bir bakış açısı getirdi. Her kitabında psikolojik bir konuyu gündeme taşıyarak yazdığı gerilimin içine okuyucuyu hiç rahatsız etmeden çeken yazar, geçtiğimiz günlerde Doğan Kitap tarafından yayımlanan son kitabı Ölüler Diyarı’yla da okuyucularını oldukça heyecanlandırdı. Ölüler Diyarı’nda da beynin sınırlarında dolaşmaya devam eden Grange, bu kez kötülüğün ne ölçüde kalıtsal olduğunu tartışıyor.
Meraklısı için yazarın son kitabı Ölüler Diyarı’nın tanıtım bülteni ise şöyle:
Cinayet büro amiri Stéphane Corso, bir dizi striptizci cinayetini araştırmakla görevlendirildiğinde, ne peşinde olduğu katilin karmaşık ruh halinin ne de girmesi gereken karanlık dünyanın farkındadır. Soruşturma onu geçmişi şaibeli, goya hayranı bir ressama götürür: Phılippe Sobieski’ye. Ressamla corso arasındaki düello, porno ve sadomazoşizm dünyasının labirentlerinde bir kedi fare oyununa dönüşür. Gerilimin efendisi Grangé, Ölüler Diyarı’nda insan doğasının kuytu köşelerini keşfe çıkıyor…

Sen kötüsün.

Sen bir katilsin.

- Reklam -

Sen bir sapkınsın.

Senin kanın çürümüş, zehirli ve kokuşmuş bir kan. Soyun neyse kanın da odur.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Zack Zack dedi ki:

    Gelsin de bir kebap yedirek midesi bayram etsin. Fransız peyniri de neymiş!

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

usta cirak bilimkurgu

Usta-Çırak Programında “Bilimkurgu” Konuşuldu

dr jekyll bay hyde ust

Dr. Jekyll ile Bay Hyde, Karanlık Kitaplık’ta