in

Deadpool Animasyonu Ufukta Gözüktü

Daha önce iptal edilen Deadpool animasyonu, bu defa Disney+ için yeniden gündemde.

deadpool animasyonu
- Reklam -
- Reklam -

Deadpool’un yaratıcısı Rob Liefeld ortalığı karıştırmaya devam ediyor. Ryan Reynolds‘ın tekrar Green Lantern olmasını istediğini söyleyen Liefeld, bu sefer de bizlere Deadpool animasyonu fikrinin ölmediğini duyurdu.

Deadpool sinemada ne kadar başarılıysa animasyonda da o kadar kötü bir şöhrete sahip. Kahramanımız ne yaptıysa animasyon dünyasında tutunmayı başaramadı. Hatta öyle ki Donald Glover’ın yaratacağı ve merakla beklenen animasyon serisi daha yarı yılını doldurmadan fikirsel ayrılıklar yüzünden iptal edildi. Daha sonrasında yayınlanan test görüntüleri acımızı dindirmek yerine daha da körüklemişti.

Ancak hayranlar için bu bir son değil gibi görünüyor. Rob Liefeld’ın Nerdist‘e verdiği bir röportaja göre yeni bir Deadpool animasyonu kesinlikle gelecek. Kendisi yapım ekibinden bir bilgiye sahip olmadığını söylüyor. Ancak ismini veremediği bir Marvel yöneticisinin ona, “Endişelenme Robert, sana bir Deadpool çizgi filmi vereceğiz,” dediğini de bizlerle paylaştı.

- Reklam -

Disney’in yeni çevrimiçi platformu Disney+ üstünde yayınlanacağını düşünürsek, animasyonun yetişkinlere yönelik olacağını pek tahmin etmiyoruz. Donald Glover gibi birinin elinden Deadpool izleyemeyecek olmamız hâlâ bizi üzüyor olsa da kendimizi Robert Liefeld‘ın emin ellerine bırakıyoruz.

- Reklam -

Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Harun Can seslendirsin de :smiley:
    Ryan reynolds bir daha Green Lantern olur mu acaba ? Çok büyük bir risk ama adamın içinde ukde kaldı. Üstelik çok iyi bir Hal Jordan olmuştu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

alice harikalar diyarında etkileri Lewis Carroll

Alice Harikalar Diyarında’nın Sanat Dünyasında Etkilediği Eserler

batman hush animasyon ust

“Batman: Hush” Animasyonun Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı