in

“Batman: Hush” Animasyonun Kadrosuna Yeni İsimler Katıldı

Söylentiye göre Batman: Hush animasyonun kadrosu belli olmaya başladı. Tanıdık sesler bizlerle.

batman hush animasyon ust
- Reklam -
- Reklam -

Söylentiye göre önümüzdeki aylarda çıkması planlanan Batman: Hush animasyon filminin kadrosu açığa çıktı. DC animasyon evreninden tanıdık yüzleri burada da göreceğiz.

Batman: Hush’ta tanıdıklarımızın arasına yeni oyuncular da katılıyor. Konuşulan isimlerin kimleri seslendireceği söylenti içinde geçmiyor, ancak DC‘nin önceki işlerine baktığımızda tahmin yürütebiliyoruz.

Bleeding Cool‘da yer alan habere göre, Jennifer Morrison ve Peyton List kadroya yeni katılanlar arasında yer alıyor. Rebecca Romjin, Hynden Welch, Sachie Alessio, Jason O’Mera, Jerry O’Connell, Tara Strong, Rainn Wilson, Bruce Thomas ve Vanessa Williams ise daha önce tanıdığımız ve Hush‘da da göreceğimiz isimler.

- Reklam -
- Reklam -

Batman: Hush çizgi romanı ilk çıktığında dünya çapınca büyük olay yaratmıştı ve de yayınlandığı süreden itibaren son 20 yılın en çok ilgi çeken Batman hikâyeleri arasına girmişti. Jeph Loeb‘ın yazdığı ve Jim lee, Scott Williams ve Alex Sinclair‘in çizdiği seri ülkemizde de önce Arkabahçe, daha sonra da JBC tarafından yayınlandı.

Konusunu hatırlamak isteyenler çizgi romanın tanıtım bültenini okuyabilir:
Şşşşbatman hush 001
Gotham bir suç salgınının etkisi altında kaldı ve bütün düşmanları Batman’in hayatını mutlak kaosa sürüklemek için ortaya çıktılar. Ama pek farkında olmadıkları şeyse, kendilerinin, hain Hush’ın Bruce Wayne’den intikam alabilmek için oynadığı ayrıntılı oyundaki piyonlar oldukları. Kırılma noktasının ötesine kadar zorlanan Batman, geç olmadan bu gizemli suç dehasının gerçek kimliğini keşfedebilmek için, dünyanın en iyi dedektifinin yeteneklerinden çok daha fazlasını kullanmak zorunda kalacak.
Animasyon filminin önümüzdeki yaz çıkması planlanıyor. Yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşıyor olacağız.

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Husey Husey dedi ki:

    Umarım Hush’ın konusu dışına çıkıp da animasyonu mahvetmezler.

  2. Avatar for mit mit dedi ki:

    Umarım Ölümcül Şaka ve Gotham’ın Gaz Lambaları animasyonlarındaki gibi saçmalamazlar diyorsun yani :grin:

  3. Avatar for omer4565 omer4565 dedi ki:

    Kevin Conroy ve Mark Hamill yokluğu beni endişelendiriyor.Bir de Hush kadar karışık bir hikayeyi filme taşımak umarım çok tutar mantığıyla yapılmıyordur.Gotham By Gasligh’tan sonra bir daha batırırsa DC çok kötü olur

  4. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Hush çok karmaşık bir hikayeydi. Hikayenin başında Hush’ın kim olduğunu anlamak çok zor değildi. Ama gidişat müthiş egzantirik ve heyecanlıydı. Red Hood filan eklenince bir ara “olabilir mi ?” dememize rağmen müthiş bir finalle bağladılar. Açıkcası Dc Animasyon işini çok iyi yapıyor. Bu konuda Marvel’dan çok daha iyi. Sinemada da başarılı olacak inşallah.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

deadpool animasyonu

Deadpool Animasyonu Ufukta Gözüktü

stan lee ust

Stan Lee İçin Çizgi Roman Dünyasından Hürmet Yağıyor