in ,

Arctic Monkeys Türkiye’ye Geliyor: Ünlü Müzik Grubunun Konser Tarihi Belli Oldu

Arctic Monkeys Türkiye’ye geliyor. Ünlü müzik grubunun vereceği konser için tarihler belli oldu.

Arctic Monkeys Biletleri Türkiye Konseri
- Reklam -
- Reklam -

Arctic Monkeys Türkiye konseri kesinleşti. 2022 yılında yeni bir albüm yayınlamaya hazırlanan ünlü müzik grubu, konser turnesi kapsamında ülkemizde de sahne alacak.

2002’den bu yana etkin müzik hayatlarına devam eden İngiliz müzik grubu Arctic Monkeys, yıllar sonra yeniden Türkiye’ye gelmeye hazırlanıyor. Son olarak 2013 yılında ülkemizi ziyaret eden grup, 2022 yılında çıkacak yeni albümlerinin konser turnesine ilk olarak Türkiye’yi ekledi.

İngiliz Indie Rock müzik grubu, paylaştığı gönderisinde içerisinde Türkiye’nin de bulunduğu birkaç ülkede hangi tarihlerde konser vereceğini paylaştı. Yayınlanan tarihlere göre konserler, 9 ve 10 Ağustos 2021 tarihinde İstanbul’da bulunan Zorlu PSM’de gerçekleşecek.

- Reklam -

Arctic Monkeys Türkiye Konseri Biletleri 24 Kasım’da Satışa Çıkacak

Şu anda konser biletleri henüz satışa çıkmadı. Zorlu PSM’de gerçekleşecek etkinliğin biletleri 24 Kasım 2021 tarihinden itibaren alınabilecek. Koronavirüs salgını nedeniyle uzun bir süre sahnelere ara veren ekip, 2019’dan bu yana ilk defa konser vermiş olacak.

Arctic Monkeys Türkiye Konseri Tarihi

Zorlu PSM de paylaştığı gönderisinde, dünyaca ünlü grubun konser vereceğini şu sözlerle duyurdu:

- Reklam -

“Arctic Monkeys 2019’da sona eren “Tranquility Base Hotel + Casino Tour’un ardından 2022’de sahnelere geri dönüyor! Arctic Monkeys, PSM Loves Summer kapsamında 9-10 Ağustos’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde! Biletler 24 Kasım’da http://passo.com.tr’de satışta!”

Grup, Türkiye’de konser verdikten sonra sırasıyla Bulgaristan, Hırvatistan ve Çek Cumhuriyeti’ne gidecek. Grubun başka hangi ülkelerde konser vereceği işe şu an için henüz bilinmiyor.

Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders ve Nick O’Malley’den oluşan grup 2006 yılında Whatever People Say I’am, That’s What I’m Not, 2007 yılında Favourite Worst Nightmare, 2009 yılında Humbug, 2011 yılında Suck It And See ve 2013 yılında ’ * ’ albümleriyle dünyaya adını duyurdu. Ünlü müzik grubunun en bilinen eserleri arasında Do I Wanna Know?, R U Mine?, Arabella, Snap Out Of It, When The Sun Goes Down, Four Out Of Five ve One For The Road gibi şarkılar yer alıyor.

Arctic Monkeys konserine gitmeyi istiyor musunuz? Müzik grubunun ülkemize gelmesi hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Biletinin fiyatına bağlı da yani bir Do I wanna knowwww diye bir bağırmak isterim.

  2. Avatar for Boneca Boneca dedi ki:

    En düşük bilet fiyatı tahminim 1000₺. Tahminim tutarsa ve almaya yetişirsem (biletlerin 45 dakikada falan biteceğini düşünüyorum) artık metrelerce öteden minicik minicik izler en azından canlı canlı dinlerim.

  3. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    2013 yılında Rock’n Coke’da izlemiştim. Harika bir sahneleri var, gerçekten tecrübe edilmesi gereken bir grup.

    Tabii ben o zaman 120 TL’ye üç günlük kombine ile izlemiştim. Arctic Monkeys, Prodigy, Within Temptation, Oi Va Voi, Jamiroquai falan da vardı bu ücretin içinde… 500 TL bilet ücreti olursa tecrübe edilmesi gereken bir grup demeyebilirim. :sweat_smile: Hey gidi günler, neymişsin be TC ekonomisi…

  4. Avatar for Boneca Boneca dedi ki:

    Bilet fiyatları bu kur farkına göre çok çok uygundu ama passo’nun gazabına uğradık. Kaç kişi pc başında bilet satışını beklediğimiz halde ödeme yapamadığımız için bilet alamadık. Şimdi bakıyorum da biletler karaborsada astronomik fiyatlara satılıyor. Organizasyon şirketi bilet fiyatını 5 bin ₺ koysa anlarım. Daha ünlü/yüksek fiyatlı birini getirmek için kazanmak istemiştir derim ama karaborsa mafyasını neden zengin ediyoruz? Neden kazancının nereye gittiği, kimleri beslediği belli olmayan tiplere Arctic Monkeys’ten daha çok para ödüyor insanlar? Hakikaten aklım almıyor bu durumu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Metaverse Sanal Büyükelçilik Barbados

Metaverse Dünyasının İlk Sanal Büyükelçiliği Barbados’tan

sezai karakoç ölüm

Sezai Karakoç Yaşamını Yitirdi: Ünlü Şair 88 Yaşında Aramızdan Ayrıldı