Menu
in ,

Marvel, Dizi Olarak Planladığı “Armor Wars”u Filme Dönüştürme Kararı Aldı

Armor Wars film olarak geliyor. Marvel Studios, başrolünde Don Cheadle’ın yer alacağı dizi projesini değiştirme kararı aldı.

Armor Wars film oluyor. Marvel Sinematik Evreni’nin Disney Plus dizilerinden biri olarak duyurulan ve başrolünde Don Cheadle’ın yer alacağı söylenen yapım, doğrudan sinema salonlarına gelecek.

Marvel Studios’un planladığı Disney+ şovlarının çoğu gerçekleşir veya üzerine en azından bir afiş veya fragman paylaşılırken Armor Wars hep geliştirme aşamasında kaldı. 2020’de duyurulmasına rağmen, 2022’ye kadar James Rhodes’un spin-off dizisi hakkında güncellemeler paylaşılmadı. 2008 yılında çıkan ilk Iron Man filminde karaktere Terrence Howard hayat verirken, Don Cheadle Iron Man 2’da War Machine olarak onun yerini aldı ve sonrasında birçok MCU projesinde görünmeye devam etti.

Armor Wars, en iyi arkadaşı Tony Stark’ın ölümünü de içeren üçüncü aşamanın ardından War Machine’in maceralarını takip edecek. Disney+ dizisi olarak lanse edilen yapımın, Cheadle’ın bir sonraki Marvel kahramanı olarak görüneceği Secret Invasion olaylarından sonra gerçekleşeceği daha önceden doğrulanmıştı. Marvel Studios, San Diego Comic-Con’da 5. ve 6. aşamalar için planlarını açıklarken, Armor Wars her ikisinde de yer almadı. Bu ayın başlarında D23 Expo’da yapılan bir röportajda Cheadle’a göre, dizinin ana konusu Tony’nin Stark teknolojisinin ortaya çıkmasıyla ilgiliydi ve yanlış insanların bunu ele geçirmesini önlemek Rhodey’ye bağlı olacaktı.

- Reklam -

Armor Wars Filmi Vizyon Tarihi Henüz Açıklanmadı

Şimdi, dizi olarak düşünülen Armor Wars’un neden her iki aşamada da gözükmediği anlaşıldı. The Hollywood Reporter, uzun süredir planlanan dizinin artık uzun metrajlı bir sinema filmi olarak düzenlendiğini duyurdu. Stüdyo kendini “hikâyeyi doğru şekilde anlatmaya” adamıştı ve sonunda 6 bölümlük bir dizinin aksine bir sinema filminin daha iyi bir seçenek olduğuna karar verdiler.

Yapım her ne kadar film olarak düzenlense de, dizide de yer alan baş yazar Yassir Lester’ın hâlâ projede yer aldığını ve filmin senaryosunu yazacağı da belirtildi. D23 Expo’da dizinin çekimlerinin 2023 içinde başlayacağı söyleniyordu, ancak bu son gelişme nedeniyle yeniden ertelenmiş olabileceği belirtiliyor. Söz konusu değişiklik haberleri, Blade’in yönetmenini kaybetmesinden sadece iki gün sonra geldi.

Şu an için filmi kimin yöneteceği veya tam olarak ne zaman çıkacağı bilinmiyor. Ancak çekimlerin 2024 yılına kalması durumunda filmin yedinci aşamada çıkacağına kesin gözüyle bakılabilir.

Armor Wars’un 6 bölümlük dizi yerine sinema filmi olarak yeniden düzenlenmesi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version