Menu
in ,

Stranger Things Yıldızı David Harbour, “Gran Turismo”nun Film Uyarlamasında Yer Alacak

David Harbour, “Gran Turismo” film uyarlamasında oynayacak. Stranger Things’in yıldız isminin yer aldığı uyarlamayı, District 9 yönetmeni Neill Blomkamp yönetecek.

David Harbour, Gran Turismo filminde oynayacak. Ünlü Sony ve PlayStation oyun serisini ekranlara taşıyacak isim ise District 9 yönetmeni Neill Blomkamp olacak.

İlk defa 1997 yılında çıkan ve bugüne kadar en çok satan yarış oyunlarının başında gelen Gran Turismo da, sonunda bir film uyarlamasına kavuşuyor. Filmin konusunun gerçek bir hikâyeye dayandığı söyleniyor. Proje, oyun becerileri bir dizi Nissan yarışmasını kazanmasına ve bu süreçte gerçek bir profesyonel yarış arabası sürücüsü olmasına yardımcı olan genç bir Gran Turismo oyuncusunun nihai dileğini gerçekleştirme hikâyesi olarak tanımlanıyor.

Şimdi de The Hollywood Reporter’dan gelen habere göre, şu anda Sony Pictures ve PlayStation Productions’ta geliştirme aşamasında olan Blomkamp’ın Gran Turismo filminin kadrosuna David Harbour’ın katıldığı bildirildi. Harbor’ın, genç baş karaktere araba kullanmayı öğreten emekli bir sürücü rolünü oynayacağı belirtildi. Ayrıca yakında daha fazla oyuncu kadrosunun açıklanması bekleniyor. Filmin senaryosu Jason Hall (American Sniper) ve Zach Baylin (King Richard) tarafından kaleme alınacak. Sony ve PlayStation Productions, orijinal video oyunu yaratıcısı Kazunori Yamauchi’nin de yapımcı olarak yer alacağı projenin üretimini üstlenecek.

- Reklam -

David Harbour’lı Gran Turismo Filmi Ağustos 2023’te Sinemalara Gelecek

Netflix’in Stranger Things dizisindeki Jim Hopper rolüyle tanınan Harbour, yakın zamanda 2021 yapımı Black Widow’da Red Guardian’ı oynayarak MCU’ya damgasını vurdu. Oyuncu ayrıca Thunderbolts kadrosunda da yer alacağı kısa bir süre önce D23 Expo etkinliğinde açıklandı.

Popüler oyunun 1997’deki ilk çıkışından bu yana, film uyarlaması için de beklentiler kuşkusuz çok yüksek olacak. Sony, Gran Turismo’nun, Tom Holland’ın başrolünde yer aldığı ve geçen şubatta prömiyeri yapılan Uncharted’ın gişe başarısını tekrarlamasını umuyor. Harbor ve Blomkamp gibi kendini kanıtlamış yetenekler arasındaki işbirliği de bunun olabileceğini vaat ediyor.

Filmin şu an için 11 Ağustos 2023’te sinemalarda yayınlanması planlanıyor. Ancak henüz çekimleri başlamamış olan filmin bu kısıtlı süreye yetişip yetişmeyeceği ise bilinmiyor.

Neill Blomkamp önderliğinde gelecek David Harbour’lı Gran Turismo filminden beklentileriniz neler? Sizce ortaya kaliteli bir film uyarlaması çıkacak mı? Filmin Hızlı ve Öfkeli serisi gibi başarıya ulaşma şansı nedir? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version