in

Marvel’ın Anti-Kahraman Ekibinin Üyeleri Belli Oldu: İşte “Thunderbolts” Kadrosu

Thunderbolts ekibinin üyeleri belli oldu. Marvel’ın süper kötülerinden oluşacak ekibin ilk üyeleri yeni bir görselle tanıtıldı.

Thunderbolts oyuncuları marvel
- Reklam -
- Reklam -

Thunderbolts oyuncuları belli oldu. Marvel Sinematik Evreni’nin kötüleri ve anti-kahramanlarından oluşan ekibin ilk üyeleri D23 Expo etkinliğinde duyuruldu.

Jake Schreier tarafından yönetilecek ve Black Widow’un senaryosunu kaleme alan Eric Pearson tarafından yazılan Thunderbolts, Marvel çizgi romanlarında yer alan süper kötülerin bir araya geldiği ekip olarak biliniyor. General Thunderbolt Ross ya da daha bilinen ismiyle Red Hulk tarafından yönetilen grup, kendilerine verilen görevleri başarmak için özel güçlerini kullanıyor.

Bu yılki San Diego Comic-Con’da duyurulan Thunderbolts filminde kimin yer alacağı merakla bekleniyordu. Oyuncu kadrosu açıklanmasa da Marvel Studios yöneticisi Kevin Feige yakın zamanda yeni bilgilerin paylaşılacağını söylemişti. D23 Expo’da ise ekibin tüm üyeleri yeni bir görsel ile tanıtıldı. Grupta Ant-Man and the Wasp, The Falcon and the Winter Soldier ya da Black Widow gibi farklı Marvel yapımlarından tanınan isimler bulunuyor.

- Reklam -

Thunderbolts

Yelena Belova, Red Guardian, US Agent, Bucky Barnes, Ghost ve Taskmaster’dan oluşan ekibe Valentina Allegra de Fontaine liderlik ediyor. Feige’nin Marvel panelinde paylaştığı görselde ise bütün kötüler daha öncesinde ekranda göründüğü kostümleriyle yer alsa da aralarında en büyük değişiklik Red Guardian karakterinde yapıldığı dikkat çekiyor.

Thunderbolts Ekibi Marvel’ın Kötülerini Bir Araya Topluyor

D23 etkinliğinde aktörler de Feige ile birlikte sahnedeydi. Bucky Barnes karakterini canlandıran Sebastian Stan karakterine dair şunları söylüyor:

“Bunlar iyi fakat biraz problemli bir ekibe benziyor ve Bucky’nin bu konuda bildiği birkaç şey olabilir.”

Sebastian Stan’in karakteri en son The Falcon and the Winter Soldier dizisinde görünmüş, suikastçı olarak geçirdiği günlerin kefaretini ödemeye çalışmıştı. US Agent ya da John Walker da bu dizide ilk defa görülmüştü. Ekibin bir diğer üyesi Yelena ise Disney+ üzerinden izleyicilerle buluşan Hawkeye dizisinde yer almıştı. Red Guardian ve Taskmaster ise Black Widow filmininde gözükmüşlerdi.

- Reklam -

Thunderbolts oyuncuları marvel

William Hurt tarafından canlandırılan General Ross karakteri ise aktörün mart ayında hayatını kaybetmesi sebebiyle tanıtımda yer almadı. Ancak hayranlar karakterin ilerleyen zamanda başka bir isim tarafından yeniden canlandırılabileceğini düşünüyor.

Thunderbolts, DC evreninin Suicide Squad ekibine benzetilse de hayranlar ve eleştirmenler Marvel’ın yetişkinlere yönelik bir eser çıkaracağını tahmin etmiyor. Yine de Thunderbolts’un, süper kahraman takımı Avengers’a göre çok daha uç konuları ele alabilir.

Thunderbolts filmi, 26 Temmuz 2024 tarihinde sinemalarda olacak.

Siz Marvel’ın kötülerini bir araya getiren film hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

secret invasion fragmanı

Nick Fury’nin Maceralarını Konu Edinen “Secret Invasion” Dizisinden İlk Fragman

jane austen bay darcy karakteri mektup

Jane Austen’ın Bay Darcy Karakterine İlham Olduğu Düşünülen Kişiden Bahsettiği Mektup Sergilenecek