Menu
in

Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni’ne Katılmayı Neden İstediğini Açıkladı

Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni’ne General Thunderbolt Ross karakteri ile katılma kararı konusunda samimi açıklamalarda bulundu.

Harrison Ford, Marvel Sinematik Evreni’ne katılma kararı hakkında konuştu. Yıldız oyuncu, Captain America 4 filmi ile William Hurt’ün ölümüyle boşa çıkan General Thunderbolt Ross karakterine hayat vermeye hazırlanıyor.

Harrison Ford’un daha önce William Hurt tarafından canlandırılan General Thaddeus “Thunderbolt” Ross karakterini canlandıracağı Ekim 2022’de açıklanmıştı. MCU’nun en uzun soluklu karakterlerinden biri olan karakter, yer aldığı ilk film olan The Incredible Hulk’ın ardından dört kez daha evrende gözüktü. Ford’un hem Captain America: New World Order hem de Thunderbolts’ta yer alacağı açıklandı. Aynı zamanda Red Hulk olarak da gözükecek isim, büyük olasılıkla gelecekteki daha fazla projede yer alacak.

Ford kısa süre önce The Playlist ile yaptığı bir konuşmada neden MCU’ya katılmaya karar verdiğine dair çok basit ve samimi bir yanıt verdi. Birçok izleyici için böyle büyük ve yaş almış bir oyuncunun Marvel çağrısına cevap vermesi şaşırtıcıydı. MCU’nun  beşinci aşaması Ford nihayet ilk kez ortaya çıktığında çoktan başlamış olacak. Yine de Hollywood’un en büyük yıldızlarından biri için geç olması hiç olmamasından iyidir.

- Reklam -

Harrison Ford Marvel Sinematik Evreni’ne Katılma Kararını “Yapmadığım Şeyleri Denemek İstiyorum” Sözleriyle Açıkladı

Kendisine yöneltilen soru sonrası konuşan Ford, Marvel evrenine katılmakla ilgili olarak şunları söyledi

“Bugüne dek birçok iş yaptım. Şimdi de daha önce yapmadığım bazı şeyleri denemek istiyorum.”

Tüm zamanların en tanınmış aktörlerinden biri olan Harrison Ford, Star Wars serisindeki Han Solo, Indiana Jones serisindeki ünlü arkeolog ve Blade Runner’daki Deckard dahil olmak üzere sayısız ikonik karakteri canlandırdı. MCU’nun yıldız gücü hiç de azımsanacak gibi değil. Yine de Ford’un dahil olması stüdyonun imajını artırmasına yardımcı olacak.

Şu sıralar Helen Mirren ile başrolünde yer aldığı Yellowstone öncülü 1923 ve merakla beklenen Indiana Jones and the Dial of Destiny ile izleyicilerin karşısına çıkacak olan 80 yaşındaki oyuncu, belli ki daha uzun bir süre boyunca beyaz perdede görünmeye devam edecek.

Harrison Ford’un açıklamaları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Yorum Yap

Exit mobile version