in

Harrison Ford Marvel Evreni’ne Katılıyor: Yıldız Aktör, Yeni “Captain America” Filminde Oynayacak

Harrison Ford, Captain America 4 filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Yıldız oyuncu, Marvel Sinematik Evreni’nin bir parçası olacak.

Harrison Ford Captain America 4 Marvel
- Reklam -
- Reklam -

Harrison Ford, Captain America 4 ile Marvel Sinematik Evreni’ne dahil oluyor. Ünlü aktör, yeni filmde bu yılın başlarında kaybettiğimiz William Hurt’ün oynadığı General Thunderbolt Ross karakterini canlandıracak.

Marvel Studios’un sürekli büyüyen evrenindeki en eski karakterlerden biri, William Hurt’ün Mart 2022’deki ölümünden bu yana bilinmeyen bir durumda kaldı. The Incredible Hulk’tan bu yana General Thaddeus “Thunderbolt” Ross’u oynayan Hurt, son olarak 2021’de vizyona giren (ve aynı anda Disney Plus’a gelen) Black Widow’da göründü.

Eylül 2022’nin sonlarında, Star Wars ikonu Ford’un MCU’ya katılmak ve özellikle Hurt’ün karakteri Ross’u devralacağına dair söylentiler ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre, yaklaşmakta olan Thunderbolts filminde Ford’un Ross’u yer alacaktı. Çünkü karakter çizgi romandaki ekibin çok önemli bir üyesi. Haberlerde, Ford’un Thunderbolts’ta karakter olarak görünmek için Marvel Studios’un “en iyi seçimi” olduğu söyleniyordu. Söylenti, Marvel Studios’un D23 Expo’daki Thunderbolts serisini açıklamasından sadece birkaç hafta sonra geldi.

- Reklam -

Harrison Ford Captain America 4 marvel

Harrison Ford, Captain America 4 ile Marvel Sinematik Evreni’ne Giriş Yapacak

Şimdi, aradan geçen yaklaşık bir ay sonrasında, The Hot Mic With John Rocha and Jeff Sneider adlı podcast’te Jeff Sneider, Marvel Studios’un Harrison Ford’la General Ross karakteri üzerine anlaştığını iddia etti. Ayrıca karakterin ilk MCU görünümünü Captain America: New World Order’da yapacağı söylendi. Marvel Studios şu ana kadar konu hakkında resmi bir yorum yapmadı.

Ayrıca yeni ortaya çıkan haberle birlikte karakterin Thunderbolts’ta da yer alıp almayacağına ya da olacaksa bile karakteri yine Ford’un canlandırıp canlandırmayacağına dair kesin bir bilgi yok. Yine de, söz konusu uyarlama için önemli bir karakter olan General Ross’un görüneceği tahmin ediliyor. Hatırlanacağı üzere Ford daha önce de yeni Star Wars devam üçlemesi sonrası bir şey yapmak istemiyor gibiydi. Bu nedenle uzatılmış bir seri içerisinde uzun süre katkıda bulunma fikri onun adına pek bir anlam ifade etmeyebilir.

- Reklam -

Captain America: New World Order

Harrison Ford’un MCU’ya katılacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Thunderbolt Ross karakterine yakışır bir isim mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, aynı zamanda tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Direct

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Carpenter Dead Space filmi yapmak istiyor

Korku Türünün Usta Yönetmeni John Carpenter, “Dead Space” Oyununu Filme Uyarlamak İstiyor

aktivistler van gogh tablosu çorba

İklim Aktivistleri, Van Gogh Tablosuna ‘Domates Çorbası’ Fırlattı