Menu
in

Knives Out 2 Çekimleri Başladı: Bıçaklar Çekildi Devam Ediyor

Knives Out 2 çekimleri Yunanistan’da başladı. Başrolünde Daniel Craig’in yer aldığı Bıçaklar Çekildi serisi Netflix ile yola devam ediyor.

Knives Out 2 çekimleri başladı. Başrolünde Daniel Craig’in yer aldığı Rian Johnson imzalı filmin prodüksiyon süreci başladı. Yapım Netflix üzerinden seyircilerin karşısına çıkacak.

Rian Johnson’ın yazıp yönettiği ilk Knives Out filmi 2019’da vizyona girmiş, 1 dalda Oscar’a aday olurken Daniel Craig, Chris Evans, Ana de Armas, Jamie Lee Curtis ve Michael Shannon gibi oyuncuları bir araya getirmişti. 40 milyon dolarlık bütçeyle dünya çapında 311 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden yapım, devam filmlerinin de önünü açmayı başarmıştı.

Son James Bond Daniel Craig’in Dedektif Benoit Blanc karakterine hayat verdiği yapım suç, komedi, polisiye ve drama türlerini bir araya getiriyor.

- Reklam -

Bıçaklar Çekildi adı ile ülkemizde de vizyona giren yapım, “Katil kim?” sorusuna modern bir yorum getirmeyi başarmış ve En İyi Özgün Senaryo Oscar’ına aday olmayı bilmişti.

Netflix, sevilen yapımın geri dönmesi için düğmeye basmış ve serinin geleceğini 450 milyon dolar karşılığında satın almıştı. Dijital yayın devinin bu hamlesi, sinema salonları ile çevrim içi dünya arasında geçen savaşın önemli adımlarından birisini oluşturmuştu.

Knives Out 2 Filmi 2022 Yılı İçerisinde Netflix Kütüphanesine Eklenecek

Yönetmenliğini Looper, Brick ve Star Wars: The Last Jedi filmlerinin altında da imzası bulunan Rian Johnson’ın üstlendiği Bıçaklar Çekildi 2 için prodüksiyon süreci başlamış durumda.

Johnson, çekimlerin geçen günlerde Yunanistan’da başladığını Twitter hesabı üzerinden doğruladı.

Yapımın oyuncu kadrosu ise son olarak Edward Norton takviyesi yapmıştı. Daniel Craig ile birlikte filmde yer alan diğer oyuncular şu şekilde: Dave Bautista, Janelle Monáe, Kathryn Hahn, Leslie Odom Jr., Kate Hudson, Madelyn Cline ve Jessica Henwick.

Rian Johnson, aynı zamanda Ram Bergman ile beraber filmin yapımcılığını da üstleniyor.

Knives Out 2 filminin 2022 yılı içerisinde Netflix üzerinden izleyici ile buluşması bekleniyor. Öte yandan, şimdiden 3. film çalışmalarının da başladığını hatırlatmak gerek.

Yeni film, yine Dedektif Benoit Blanc’ın pek çok şüphelinin yer aldığı gizemli bir vakayı çözmesini konu alacak. Ancak yapımın konusu hakkında daha fazla detay açıklanmış değil.

Siz Bıçaklar Çekildi 2 için heyecanlı mısınız? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version