in

“The Man from Earth: Holocene” Filmi, Yapımcıları Tarafından Torrent’e Yüklendi!

Kayıp Rıhtım’da bir Torrent bağlantısı paylaşacağımız hiç aklımıza gelmezdi. Ancak bu da oldu! 2017 yapımı “The Man from Earth: Holocene” filmi, yapımcıları tarafından Torrent üzerinden paylaşıma açıldı!

The Man from Earth Holocene Torrent
- Reklam -
- Reklam -

Birçok sinemasever tarafından kült olarak kabul edilen The Man from Earth filminin devamı niteliğindeki 2017 yapımı Holocene, filmin yapımcıları tarafından The Piratebay adlı Torrent sitesine yüklendi. Bunu devrimsel nitelikte bir deney olarak tanımlayan yapımcıların açıklaması şöyle oldu:
Yeni filmimiz “The Man from Earth: Holocene”i seyretmek için vakit ayırdığınız için teşekkür ederiz.

Filmi yayın veya indirme yoluyla seyretmek isteyen herkesin erişebilmesi için, paylaşıma açmayı uygun gördük.
Fakat, filmi seyretmenin ücretsiz olması, onu çekmenin de ücretsiz olduğu anlamına gelmiyor.

O yüzden, filmi önceden ücret ödemeden seyredip, sonra ManFromEarth.com sitemizi ziyaret ederek istediğiniz miktarda bağış yaparsanız minnettar oluruz.

- Reklam -

Bu, küresel çapta devrimsel nitelikte bir deney. Size diyoruz ki: “Filmi seyrettiyseniz ve beğendiyseniz, doğrudan filmi yapanlara ödeme yapar mıydınız?”

Lütfen DOĞRUDAN BU DOSYAYI, üzerinde herhangi bir oynama veya değişiklik yapmadan paylaşın. Ve lütfen videoyu Youtube’a veya filmin seyredilmesi için ödeme talep edecek üçüncü parti sitelere yüklemeyin. Bu adil olmaz ve filmi herkesle paylaşarak yapmaya çalıştığımız şeyin ruhuna aykırı olur.

- Reklam -

Tekrar, desteğiniz için teşekkür ederiz. Umarız “The Man from Earth: Holocene”i beğenirsiniz.
Buraya tıklayarak ilgili sayfaya gidip açıklamayı kendi gözlerinizle görebilir ve arzu ediyorsanız filmi bilgisayarınıza indirebilirsiniz. “The Man from Earth: Holocene“in ülkemizde vizyona girip giremeyeceğine dair bir bilgi yok.

Bildiğiniz gibi neredeyse tamamı bir odada geçen The Man From Earth bütün gücünü Jerome Bixby’nin yazdığı mükemmel senaryodan alıyordu. Maalesef bu senaryo 1998 yılında hayatını kaybeden Bixby’nin son eseriydi. Schenkman ve yapımcı Eric D. Wilkinson’ın yazdığı hikayeden uyarlanan Holocene’in senaryosunu ise Jerome Bixby’nin oğlu Emerson Bixby ile Schenkman kaleme almıştı. Emerson Bixby aynı zamanda filmin yapımcılarından da biri.

Bu ilginç hamle, gerçekten de çok konuşulacak gibi görünüyor. Siz ne dersiniz?

Türker Beşe

Müzmin arkeolog adayı. 4 yaşında atari oynamakla başlayan oyunculuk macerası şiddetle devam etmektedir. Okuma zevki günden güne değişmekle birlikte, tuhaf kurgu, büyülü gerçeklik ve tekinsiz korkudan aldığı keyfi hiçbir türden alamaz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 Yorum

  1. Piratebay ı anlatan filmi izlemenizi de tavsiye ederim. Adamların canlarına ot tıkadılar. Söylemek istedikleri de tam olarak buydu. Şirketi tebrik ediyorum.

tolkienin buyulu yuzugu peter s beagle

Tolkien’in Büyülü Yüzüğü | Peter S. Beagle

İthaki Akademi Çocuk Festivali

İthaki Akademi Çocuk Festivali Başlıyor