in

Tüm Star Wars Gezegenleri Tek Bir İnfografikte

Star Wars filmlerinde yer alan önemli gezegenlerin tamamı tüm önemli bilgileriyle tek bir infografikte toplandı.

star wars
- Reklam -
- Reklam -

Çok çok uzak bir galakside, destansı bir hikâyenin anlatıldığı ve hâlâ da anlatılmakta olduğu bir evrende irili ufaklı bir sürü gezegen varmış. Hepsi de farklı kültürlere, farklı ırklara, farklı iklimlere sahipmiş… ve farklı savaşlara sahne olmuşlar.

Coruscant, Bespin, Yavin 4, Naboo ve daha nicesi…

Peki hiç hangisi hangisiydi, hangi savaş nerede yaşanmıştı, hangi gezegen hangi ırka ev sahipliği yapıyordu diye karıştırdığınız oldu mu? Ama merak etmeyin! Çünkü artık karıştıracağım korkmanıza gerek yok! Halloween Costumes sitesindeki Star Wars hayranları düşüncelerinizde bir dalgalanma hissetmiş ve bu sorunu kökten çözmek için etkileyici bir infografik hazırlamış. Çok çok uzak bir galaksi: Star Wars evreninde bir tur.

- Reklam -

Aşağıda göreceğiniz görsel çalışma yukarıda saydıklarımın yanı sıra ilk altı filmde meydana gelen önemli olaylara da minik hatırlatmalarda bulunuyor. O yüzden henüz filmleri izlemediyseniz bakmak istemeyebilirsiniz. Güç sizinle olsun…

- Reklam -

Not: Büyük haline ulaşmak için üzerine sağ tıklayıp yeni sekmede/pencerede açınız.

the galaxy far far away

M. İhsan Tatari

Yirmi yılı aşkın bir zamandır fantastik edebiyat, bilimkurgu, çizgi roman ve bilgisayar oyunlarıyla haşır neşir oluyor.

Fantastik edebiyat alanında dört basılı kitabı bulunan yazar, Kayıp Rıhtım'ın yanı sıra Oyungezer dergisinde de serbest yazar olarak çalışmakta, çeşitli yayınevlerinde çevirmen ve editör olarak görev almaktadır.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Star Wars 7 The Force Awakens karakterleri

Star Wars 7 Karakterleri ile İlgili İlginç Detaylar

dracula efsanesi

Dünden Bugüne: Dracula Efsanesi