Menu
in ,

Wonder Woman Yönetmeni Patty Jenkins, Netflix ile Anlaştı

Özellikle Wonder Woman ile adını duyuran yönetmen, yazar ve yapımcı Patty Jenkins, yeni diziler için Netflix ile anlaşma imzaladı.

Variety’den alınan bilgilere göre yönetmen, yazar ve yapımcı Patty Jenkins, yeni dizi projeleri için Netflix platformuyla anlaşma imzaladı. Anlaşmanın, 3 yıl için 10 milyon dolara yapıldığı söyleniyor.

“Patty Jenkins’i Netflix’te göreceğimiz için heyecanlıyız,” diyen Netflix orijinal dizilerinin yardımcı başkanı Channing Dungey şunu da ekledi:

“Jenkins’in ortaya çıkardığı işler çığır açıyor ve unutulmaz izler bırakan hikâyeleri kendisi de oldukça başarılı bir şekilde aktarıyor. Fikirlerini duymayı ve bunları gerçekleştirmeyi dört gözle bekliyoruz.”

- Reklam -

Jenkins, 2017 yılında DC Evreni’nden Wonder Woman filmini yönetmiş, 100 milyon dolardan fazla bütçesi olan bir filmi yöneten ilk kadın olmuştu.

Gal Gadot’un başrolde yer aldığı Wonder Woman, dünya çapında toplam 820 milyon dolar hasılat yapmıştı. Şimdi de Jenkins, beklenen devam filmi Wonder Woman 1984un yönetmeliğini, yapımcılığını ve yardımcı yazarlığını üstleniyor. Şu an yapım sonrası aşamada olan filmin 2020 yılında gösterime girmesi planlanıyor.

Wonder Woman Yönetmeni Patty Jenkins: ‘Beraber İyi İşler Çıkartacağız’

Jenkins ise yer alacağı yeni platform ile ilgili şunları belirtti:

“Çok takdir ettiğim Ted, Cindy, Channing, Peter, Netflix ekibi ve şirketi ile beraber bu yeni televizyon dünyasına gireceğim için çok heyecanlıyım. Yakın zamanda beraber iyi işler çıkarmayı umuyorum.”

Jenkins, yazar ve yönetmeni olduğu Cani (2003) filmi ile adını duyurmuş, Akademi Ödülü alan filmde yer alan Charlize Theron da en iyi kadın oyuncu ödülünü almıştı. Yönetmenin televizyonda daha önce yaptığı işler arasında Arrested Development, Entourage ve The Killing gibi diziler yer almakta. Ayrıca TNT’nin mini dizisi I Am the Night’ın birkaç bölümünü yönetmiş ve baş yapımcılığını da üstlenmiş.

Başarılı film ve dizilere imza atmış olan Patty Jenkins sizce Netflix’te de aynı ivmeyi koruyabilecek mi dersiniz? Netflix’in başarılı yönetmenleri bünyesinde toplama ısrarı işleri nerelere sürükleyecek?

Yorum ve görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Breaking Bad Filmi “El Camino” Öncesi Tekrar İzlemeniz Gereken 7 Bölüm

* Netflix, Tek Seferde Sezon Yayınlama Stratejisinde Değişikliğe Gidiyor

* Wonder Woman 1984’ün Çekimleri Tamamlandı

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Yorum Yap

Exit mobile version