in ,

Breaking Bad Filmi El Camino Öncesi Tekrar İzlemeniz Gereken 7 Bölüm

Netflix’in Breaking Bad filmi “El Camino” öncesinde mutlaka tekrar izlemeniz gereken Breaking Bad bölümleri açıklandı.

Breaking Bad
- Reklam -
- Reklam -

Hayranların merakla beklediği ve hakkındaki gelişmelerin sürpriz denebilecek kadar hızlı şekilde yaşandığı Breaking Bad filmi öncesi haberler var. Netflix Türkiye Twitter hesabı, “El Camino”dan önce hafızanızı tazelemek için izlemeniz gereken Breaking Bad bölümlerini paylaştı.

Yayın hayatına 2008 yılında başlayan ve 5 sezonda dillere destan bir hikâyeyi anlatan dizinin evreninde geçecek yeni filme sayılı gün kaldı.

Netflix üzerinden yayınlanacak filmin adı “El Camino: A Breaking Bad Movie”. İlk olarak Netflix kütüphanesinde yer alacak yapım daha sonra AMC ekranlarına da gelecek.

- Reklam -

Aaron Paul tarafından canlandırılan Jesse Pinkman’ın yeni macerasına konuk olacağımız filmden önce, diziyi yeniden hatırlamak isteyenlere dev hizmet geldi.

“El Camino: A Breaking Bad Movie”dan Önce İzlemeniz Gereken Breaking Bad Bölümleri

S2 B8: Better Call Saul

Badger’ın tutuklanması, Walt ve Jesse’yi şaibeli bir avukatla işbirliği yapmaya mecbur bırakır.

S2 B9: 4 Days Out

Çok ömrü kalmadığından korkan Walt, ailesinin geleceğini garantilemek adına Jesse’yle beraber dur durak dinlemeden metamfetamin üretmeye çalışır.

S3 B10: Fly

Metamfetamin laboratuvarına giren ve bir türlü ölmek bilmeyen sinek yüzünden Walt ve Jesse’yi uzun ve gergin bir gece beklemektedir.

S4 B13: Face Off

- Reklam -

Gus’ı öldürme planları suya düşen Walt ve Jesse, izlerini silmek ve öldürülmemek için çabuk davranmalıdır.

S5 B7: Say My Name

Walter, Declan’la bir anlaşma yapmaya çalışır. Mike’tan elini çekmesi istenen Hank, tüm dikkatini Mike’ın adamlarına ödeme yapan avukata çevirir.

S5 B5: Dead Freight

Mike ve Lydia, operasyon için metilamin sevkıyatını ayarlamaya çalışırlar. Walt ve Jesse, gerçek kimliklerini açığa çıkarmayacak bir plan yapmaya çalışırlar.

S5 B10: Buried

Skyler’ın geçmişi onu rahat bırakmazken Walt, kendi izlerini siler. Jesse ise, suçluluk duygusuyla mücadele etmeye devam eder.

El Camino: A Breaking Bad Movie yapımı 11 Ekim 2019 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz bu izleme listesini nasıl buldunuz? Film öncesi bu bölümlerin öneriliyor olması bizlere hangi ipuçlarını veriyor olabilir?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Fly bölümü dizinin en kötü bölümüdür bence. Evet o rahatsızlık hissini veriyor ama gereksiz uzun. Para yetmedi, böyle bi bölüm çekelim çok para gitmesin diye tek mekan diye kurgulanmış bölümün yarısı kapsasa muhteşem olacak ama 1 saat boyunca uzamış. Ben final verdikten sonra izledim diziyi. 1 hafta bekleyim fly bölümüyle karşılaşsam uzun bi süre ara verdim herhalde diziye.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zeynep Cemali Edebiyat Günü

Zeynep Cemali Edebiyat Günü’nde Yayıncılık Dünyamız Bir Araya Geliyor

Chandrayan

Hindistan’ın Ay Görevi Başarısız Oldu: Chandrayaan-2 Uydusu Son Anda Kayboldu