in

Wonder Woman 1984’ün Çekimleri Tamamlandı

Wonder Woman rolüyle gönüllerimizi çalan Gal Gadot, serinin yeni filminin çekimlerinin tamamlandığını paylaştığı bir gönderiyle duyurdu! “Wonder Woman 1984” için 2020’yi beklememiz gerekecek.

wonder woman 1984
- Reklam -
- Reklam -

Kısa sürede DC‘nin en sevilen filmlerinden biri hâline gelen Wonder Woman‘ın devam filminden haberler var.

Wonder Woman rolüyle karşımıza çıkan Gal Gadot, Instagram paylaşımında yeni filmi tamamladıklarını müjdeledi. Ünlü oyuncunun açıklamaları şu şekilde:

“Başardık. Yeniden! Wonder Woman’ın ilk filminin çekimleri ne kadar harika olduysa, bu seferki çok daha eşsizdi… Üç ülkeden dört farklı mekanda çekimleri tamamlandık. Her gün sete gelen ve her şeylerini bu filme adayan bin kişilik ekiple gurur duyuyorum.”

- Reklam -

“Bu iş için daha iyi ekip arkadaşları bulamazdım. Patty Jenkins gibi bir yönetmenim olduğu için çok şanslıyım. Bizi hep koruyor, cesaretlendiriyor ve her gün en yaratıcı halimizin ortaya çıkması için elinden geleni yapıyor. Ona “arkadaşım” diyebildiğim için çok mutluyum. Ve her günümü eğlenceli kılan oyuncularımıza da çok teşekkür ederim! Gerçekten… Kelimeler bu deneyimi tarif etmeye yetmez. Bu yolculuk oldukça zorlu ve iddialıydı ancak hepimiz elimizden geleni yaparak işin üstesinden geldik ve çok gururluyum. Bu fırsat için evrene teşekkür ediyorum. Bu karakteri seviyorum. Ve size, dünyadaki en iyi hayranlar olduğunuz için çok teşekkür ederim. Her gün gayret göstermemin sebebi sizsiniz. 2020’de yeni filmimizi sizinle paylaşmak için çok mutlu ve heyecanlıyım!”

- Reklam -

Wonder Woman, dünya çapında 821.8 milyon dolarlık bir hasılatla 2017 yazının en yüksek kârlı filmi olmuştu. Yeni film Wonder Woman 1984’ün vizyon tarihiyse 5 Haziran 2020 olarak belirtiliyor.

https://www.instagram.com/p/BrvQoyHlVN1/

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu filmin vizyonunu öne çekecekler. 2019 Kasım Aralık gibi vizyonda olur. Shazam da büyük bir gişe yakalarsa tabi. Ki yakalayacağını sanıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

green lantern ryan reynolds

Ryan Reynolds Green Lantern’e Geri mi Dönüyor?

mary poppins inceleme

Mary Poppins: Ailemizin Fantastik D(C)adısı Geri Döndü