in ,

2016 Yılın EN’leri Oylaması!

Okurlarımızın katılımıyla adayların belirlendiği 2016’nın EN’leri Oylaması yayında! Seçiminizi yapın ve 2016’nın EN’lerini hep birlikte belirleyelim!

2016 yilin enleri ust
- Reklam -
- Reklam -

2016 iyisiyle kötüsüyle geride kaldı ve bizler bu yıl edebiyat dünyasında birçok kitap okuduk, farklı yapımlar seyrettik. Ve Kayıp Rıhtım olarak en beğenilenleri oylamak istedik. Hatırlayacağınız üzere aday önerilerini öncelikle sizlerden talep ettik. Böylece karşımıza tam 21 kategoriden oluşan adaylar çıkmış oldu! Burada yer alan adaylar sizlerden gelen öneriler doğrultusunda eklenmiştir ve düzenlenmiştir. Aynı zamanda kategorilere uygun olmayan adaylar uygun kategorisine alınmıştır. Kimi önerilerse hiçbir kategoriyle bağlantılı olmadığı için ankete dahil edilmemiştir. Son katılım tarihinin 10 Şubat 2016 Cuma olduğunu da söylemiş olalım!

ÖNEMLİ NOT:  Ankete oy verebilmeniz için Gmail hesabı gerekmektedir. Anketlerin tamamına katılmak zorunda değilsiniz, dilediğinizi İLERİ diyerek geçebilirsiniz. Birden fazla aday için oy kullanabilirsiniz. Son katılım tarihi: 10 Şubat 2016


OYLAMA TAMAMLANMIŞTIR. KATILIMINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER!

- Reklam -

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

supra bir parca sonsuzluk inceleme

Supra: Sonsuzluktan Kopan Bir Parça

doctor who capaldi

Peter Capaldi, Doctor Who’yu Bırakıyor