in , , ,

Netflix’in “Delicious in Dungeon” Animesi 2. Sezon Onayını Aldı

Delicious in Dungeon 2. sezon onayı geldi. Netflix’in gastronomi ve FRP temalarını tek çatı altında buluşturan animesi yoluna devam ediyor.

Delicious in Dungeon 2. Sezon Onayı
- Reklam -
- Reklam -

Delicious in Dungeon 2. sezon için yeşil ışık yandı. 2024’ün ses getiren animeleri arasında yer alan yapım, ekrandaki yolculuğunu en az bir sezon daha sürdürecek.

Ryoko Kui tarafından yaratılan ve Şubat 2014’ten Eylül 2023’e kadar Harta dergisinde tefrika edilen manga serisi, 2024’te animeye de uyarlandı.

IMDb’de 7,9/10 puan ortalamasına sahip olan Delicious in Dungeon, zindanlarda maceralara atılan bir grubun karşılarına çıkan canavarlardan yemek yapabileceklerini fark etmeleriyle yeni bir dünyaya adım atmalarını konu alıyor.

- Reklam -

Orijinal adı Danjon meshi olan anime dizisi, Netflix’te gösterdiği başarılı performansın ardından devam sezonunu garantiledi.

Delicious in Dungeon 2. Sezon Onayı - Netflix

Delicious in Dungeon 2. Sezon için Yeşil Işık Yandı

Anime ve manga hayranları, yemek tarifi kitaplarında yeni bir sayfayı aralamaya hazırlanıyor. İlk sezonunun final bölümü geçen perşembe yayınlanan Delicious in Dungeon, 2. sezon siparişini hızlı bir şekilde almayı bildi.

Kadokawa ve animasyon stüdyosu Studio Trigger, animenin geri döneceğini kısa bir video eşliğinde duyurdu.

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Tanıtım videosu, hayranları animenin ilk sezonundaki bazı önemli anlara geri götürüyor. Bu sahnelerin çoğu grubun zindanları keşfederken yaşadığı gastronomik deneyimleri içeriyor. Tanıtım ayrıca hikâyede yiyeceklerin farklı senaryolarda nasıl kullanıldığını vurguluyor. Bu senaryolar arasında iyileştirici kaynaklardan ölümcül yiyeceklere ve beklenmedik yaratıklar ve çeşitli pişirme yöntemlerinden elde edilen keyifli yemekler de yer alıyor.

- Reklam -

Delicious in Dungeon’ın 2. sezonu Laios (Kentaro Kumagai), Marcille (Sayaka Senbongi), Senshi (Hiroshi Naka), Chilchuck (Asuna Tomari) ve Izutsumi’yi (Mitsuho Kambe) bir kez daha zindanların derinliklerine götürmeye hazırlanıyor.

Ekip yeni macerada yeni canavarlarla karşılaşacaklar ve yeraltı ekosisteminin tehditlerinden kurtulmaya çalışırken aynı zamanda yeni yemekler yapmak için farklı tariflere yönelecekler.

Delicious in Dungeon 2. Sezon Poster

Anime dizisinden yayınlanan yeni poster, ekibin iskeletlerle dolu bir zemin üzerinde yürüyen mantarları kovalarken tasvir ediyor ve izleyicilere aslında değişen hiçbir şeyin olmadığının ipuçlarını veriyor.

Delicious in Dungeon 2. sezon için henüz bir yayın tarihi belirlenmedi.

Delicious in Dungeon 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, anime dünyasından daha fazla gelişme için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Imaginary Anime Film Fragman 2024

“Spirited Away” Animatörlerinden Yoshiyuki Momose’nin “The Imaginary” Filminden İlk Fragman

Ters Yüz 2 - Vizyonda - Inside Out

Pixar İmzalı “Ters Yüz 2” Filmi Vizyona Girdi