in , ,

Gülümseyen Suratlar Geri Dönüyor: Korku Filmi “Smile 2″dan İlk Fragman

Smile 2 fragmanı yayınlandı. 2022’nin popüler korku filmi, devam bölümüyle gülümseyen suratları bir kez daha beyaz perdeye getiriyor.

Smile 2 Filminden İlk Fragman Yayında - Türkçe Altyazılı
- Reklam -
- Reklam -

Smile 2 filmi için ilk fragman paylaşıldı. 2022’de büyük bir başarı elde eden ilk film Gülümse’nin devamı olan yeni yapım, yine Parker Finn’in imzasını taşıyor.

Devam filmi onayını geçen yılın mayıs ayında alan filmin çekimleri bu yılın martında tamamlanmıştı. Parker Finn, Gülümse 2’de de hem yönetmen koltuğunda oturuyor hem de senaryoyu kaleme alıyor.

İlk film, acil servis terapisti Rose Cotter’ın (Sosie Bacon) hastalarından birinin intiharına tanık olmasının ardından başına gelen korkunç olayları konu alıyordu. Söz konusu olay, Cotter’ı insanların yüzlerinde beliren ürkütücü gülümsemelerle terörize eden bir varlıkla karşı karşıya getirmişti. Büyük beğeni toplayan film, dünya genelinde 217 milyon dolarlık gişe hasılatı ile 2022’nin en yüksek hasılat yapan korku filmi olmuştu.

- Reklam -

Smile 2 Filminden İlk Fragman Yayında - Türkçe Altyazılı

Şimdi ise Smile 2’un merkezinde global bir pop yıldızı olan Skye Riley (Naomi Scott) var. Görüntüler Riley’nin bir konserle başlıyor. Ancak kısa süre içinde yakın arkadaşı (Lukas Gage) kendine zarar vererek Smile lanetini ona geçiriyor. Skye’nin yaşamı bir anda ürkütücü olaylarla dolu bir kâbusa dönüşüyor. Fragman boyunca gülümseyen bir hayran ve koridor boyunca onu kovalayan bir grup insan gibi rahatsız edici sahneler yer alıyor. Filmde ayrıca ilk filmdeki Joel rolünü yeniden canlandıran Kyle Gallner oynuyor.

Filmin Türkçe altyazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Smile 2 Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanda da görüldüğü üzere Smile 2, önceki filmin estetik olarak hırsla dolu yapısını daha da ileri taşıyarak, genişletilmiş bir bütçeyle yeni ve daha büyük setler sunuyor. Riley’nin konser sahneleri, geniş kitlelerin yer aldığı büyük prodüksiyonlarla dikkat çekiyor.

- Reklam -

İlk filmde kullanılan ses ve kamera teknikleriyle izleyiciyi tedirgin eden atmosfer, bu yeni filmde daha da yoğunlaşarak seyirciyi koltuğunda germeye devam ediyor. Skye’nin büyük bir pop yıldızı olması, lanetin daha geniş bir kitleye yayılma riskini artırarak filmi daha yüksek bir gerilim seviyesine taşıyor.

Smile 2 Poster

Gülümse 2, 18 Ekim 2024 tarihinde sinema salonlarındaki yerini alacak.

Korku temalı devam filminin ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ian McKellen Sahneden Düştü ve Hastaneye Kaldırıldı

Ian McKellen Sahneden Düştü: “Yüzüklerin Efendisi”nde Gandalf’a Hayat Veren Oyuncu Hastaneye Kaldırıldı

Nancy MacKenzie - Marge Simpson Hayatını Kaybetti

“Simpsonlar” Dizisinde Marge Simpson’ı Seslendiren Nancy MacKenzie Hayatını Kaybetti