in ,

2022’nin Dikkat Çeken Korku Yapımlarından “Smile”, Devam Filmi Onayını Kaptı

Smile 2 resmileşti. Geçen senenin en dikkat çeken korku filmleri arasında yer alan yapım, Paramount’tan devam macerası için onayı kaptı.

Smile 2 Resmileşti: Korku Filminin Devamı Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Smile 2 filmi Paramount Pictures tarafından onaylandı. Eylül 2022’de gösterime giren ilk filmin başarısı, korku yapımının devamını da garantilemiş oldu.

İlk filmin inanılmaz başarısının ardından Smile’ın devam filmi onaylandı. Eylül 2022’de vizyona giren Gülümse, bir hastasıyla yaşadığı travmatik bir olayın ardından kendini doğaüstü olaylar içerisinde bulan terapist Dr. Rose Cotter rolündeki Sosie Bacon’ın yaşadığı korkutucu maceraları anlatıyordu. Korku filmi sinemalarda büyük bir hit olmuş ve 17 milyon dolarlık çekim bütçesine karşılık dünya çapında 217 milyon dolar gişe hasılatı elde etmişti.

Şimdi de ilk filmin vizyona girmesinden aylar sonra CinemaCon etkinliği sırasında yapımcı şirket Paramount Pictures, devam filmini onaylandı. Haber, Smile’ın yönetmeni Parker Finn’in geçen mart ayında Paramount ile bir anlaşma imzalamasının ardından geldi. Söz konusu anlaşmayla ilgili herhangi bir ayrıntı olmasa da, yakın zamanda duyurulan Smile 2’nun bunun bir parçası olması muhtemel.

- Reklam -

Smile 2 Resmileşti: Korku Filminin Devamı Geliyor

Smile 2 Filminden Beklentiler

Gülümse’nin sonu bir devam filmi için oldukça önemli bir noktada tamamlanmışt. Bunun da devam filminin konusunun başlayacağı yer olabileceği tahmin ediliyor. Yapım, Rose’un kendini ateşe verirken yaratığın lanetini Kyle Gallner’ın canlandırdığı Joel’e geçirmesiyle sona erdi. Bu tüyler ürpertici final, Rose’un yerine lanetle boğuşmak zorunda kalan Joel’in Gülümse 2’nin ana karakteri olacağının ipuçlarını veriyor.

Smile 2, ilk film boyunca Rose’a musallat olan varlığı daha fazla ete kemiğe büründürebilir. Şeytani varlığın Smile’da bir adı yok ve Rose’a eziyet ederken film boyunca gizemini koruyor. Yeni maceranın söz konusu yaratığı daha ayrıntılı bir şekilde ele alması halinde bu gizemin bir kısmı ortadan kalkacak olsa da, devam filminin bu yönü önceki filmin bir tekrarı gibi hissettirmesini önleyecektir.

Son olarak, Smile 2’da ilk filmdeki farklı karakterler de takip edilebilecek ve belki de lanetin tamamen yeni birine geçtiği görülebilecek. Eğer film serisi yaratığı daha iyi anlamak için odaklanacaksa, o zaman yeni macera orijinal filme bir öncül olmaktan da faydalanabilir. Smile 2 için bir devam filmi için birçok farklı rota mevcut olduğundan, prodüksiyona başladığında birçok farklı korkunç açıyı kapsayabilir gibi görünüyor.

- Reklam -

Smile 2 Filmi Geliyor

Şu an için devam filminin çekimlerinin ne zaman başlayacağı, oyuncu kadrosu veya çıkış tarihi gibi bilgiler açıklanmış değil.

Korku türündeki ilk filmi sizler nasıl bulmuştunuz? Devamının gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Only Murders in the Building 3. Sezon Çıkış Tarihi

Meryl Streep’li “Only Murders in the Building”in 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Monsters: The Lyle and Erik Menéndez Story

İlk Sezonunda Dahmer’e Odaklanan “Monster” Dizisinin Yeni Konusu Belli Oldu