in ,

Meryl Streep’li “Only Murders in the Building”in 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Only Murders in the Building 3. sezon çıkış tarihi belli oldu. Hulu dizisi yeni sezonunda kadrosuna önemli takviyeler yapıyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Only Murders in the Building 3. sezon yayın tarihi duyuruldu. Ünlü aktör Steve Martin geçen cumartesi günü Walt Disney Tiyatrosu’nda gerçekleşen gösteri öncesinde müjdeli haberi hayranları ile paylaştı.

2021 yılında izleyicilerin beğenisine sunulan ve eleştirmenlerden yüksek puanlar toplamayı başaran komedi ve suç dizisi Only Murders in the Building 3. sezonu ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Steve Martin’in canlandırdığı Charles-Haden Savage, Selena Gomez’in oynadığı Mabel Mora ve Martin Short’un ekrana yansıttığı Oliver Putnam karakterlerini takip eden dizi polisiye ögelerini de başarıyla kullanmasıyla övgü toplamıştı. Komedinin sevilen isimlerinin yanı sıra kadrosunda Oscar ödüllü Meryl Streep, Paul Rudd, Ashley Park, Cara Delevigne, Amy Ryan ve Aaron Dominguez gibi isimleri de barındıran yapım yeni sezon onayını almıştı.

- Reklam -

Meryl Streep, Only Murders in the Building 3. Sezon Oyuncu Kadrosu

Steve Martin ve John Hoffman tarafından yaratılan dizinin ilk sezonu 17 Emmy ödülüne aday gösterilmiş ve bunlardan üç tanesini kazanmayı bilmişti. İkinci sezon da beğenilmiş ve diziye başarılı bir ivme kazandırmıştı.

Only Murders in the Building 3. Sezon Çıkış Tarihi Netleşti

Amerikalı aktör ve komedyen Steve Martin, Martin Short ile birlikte gerçekleştirdiği You Won’t Believe What They Look Like Today! isimli program sırasında hayranlarını heyecanlandıran bir açıklamada bulundu.

Martin ve Short, Jeff Babko ve The Steep Canyon Rangers gibi isimler sahneye çıkmadan önce izleyicilerle son zamanlarda neler yaptıklarına dair bazı bilgiler paylaştı. Only Murders in the Building dizisinde birlikte yer aldıkları Selena Gomez ve Altın Küre adayı Paul Rudd da sahnede ikili ile birlikte bulunuyordu. Bu sırada konuşan Martin yeni sezonun 8 Ağustos 2023 tarihinde çıkış yapacağını söyledi. Daha sonrasında sözü alan Short yeni sezona dair eğlenceli bir ipucu verdi:

“Dizimiz Steve (Martin)’in işemesi gibi, 33 dakika boyunca akıyor.”

- Reklam -

Only Murders in the Building 3. Sezon Çıkış Tarihi - Hulu

3. sezonun nasıl ilerleyeceği henüz belirsiz olsa da ilk iki sezonun başarılı bir şekilde işlenmesinden sonra hayranlar yeni sezondan ümitli.

Only Murders in the Building 3. Sezon bölümleri ile 8 Ağustos 2023 tarihinden itibaren Hulu üzerinden izleyicilerle buluşmaya başlayacak.

Siz Only Murders in the Building 3. sezon hakkında nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety


Daha fazlası için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp ve Amber Heard Davalari Kitap Oluyor

Johnny Depp ve Amber Heard’ün Çalkantılı Davaları Kitap Oluyor

Smile 2 Resmileşti: Korku Filminin Devamı Geliyor

2022’nin Dikkat Çeken Korku Yapımlarından “Smile”, Devam Filmi Onayını Kaptı