in

Hulu’nun “Only Murders in the Building” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı

Only Murders in the Building 3. Sezon onayı aldı. Başrollerini Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez’in paylaştığı Hulu dizisi yola devam ediyor.

Only Murders in the Building 3 sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Only Murders in the Building 3. Sezon onayı gecikmedi. Hulu, henüz ikinci sezonu süren yapım için yeni bölüm siparişini verdi.

Grace and Frankie ile tanınan John Hoffman ile Emmy ödüllü Steve Martin tarafından yaratılan Only Murders in the Building, yayın hayatına 2021 yılında başladı.

Komedi, suç ve dram türlerini bir araya getiren Only Murders in the Building suçla ilgili bir takıntıyı paylaşan ve kendilerini bir anda bir suçun içinde bulan üç yabancının hikayesini konu alıyor. New York’ta aynı apartmanda yaşayan üçlü, binada yaşanan korkunç bir ölümün cinayet olduğuna inanarak olayı aydınlatmaya çalışıyor.

- Reklam -

Dizinin başrollerinde Saturday Night Live, The Pink Panther ve The Jerk ile tanınan Steve Martin, Spring Breakers ve Monte Carlo ile adından söz ettiren Selena Gomez ve A Tribute to Mel Brooks ile SCTV Network 90 programlarıyla Emmy kazanan Martin Short yer alıyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Onayı Hızlı Geldi

20th Television tarafından prodüksiyonu üstlenen yapım, henüz ikinci sezonun başlamasının üç hafta sonra yeni sezon için siparişi almayı başardı. Dizi, şu anda Hulu’nun en çok izlenen komedi yapımı olarak adından söz ettiriyor.

Hulu Originals ve ABC Entertainment Başkanı Craig Erwich yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Charles, Oliver ve Mabel’ın hikayelerini bize sürekli olarak bu hikayenin daha fazlasını istediklerini gösteren izleyicilere anlatmaya devam edebildiğimiz için minnettarız.”

Hulu, dizinin izlenme rakamlarını resmi olarak paylaşmasa da yapımın en çok izlenen orijinal komedisi olduğunu kaydetti.

- Reklam -

Only Murders in the Building 3 sezon hulu

Dizide Steve Martin, Martin Short ve Selena Gomez üçlüsüne Aaron Dominguez, Amy Ryan, Jackie Hoffman, Teddy Coluca, Jayne Houndyshell, Vanessa Aspillaga ve Michael Cyril Creighton gibi isimler eşlik ediyor.

Dizinin, tıpkı ilk sezonunda olduğu gibi toplamda 10 bölümden oluşan 2. sezonu 23 Ağustos 2022 tarihinde noktalanacak. 3. sezon için ise herhangi bir çıkış tarihi paylaşılmış değil.

Only Murders in the Building dizisi Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

Sizin yapıma dair yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Johnny Depp türkiye konser - hollywood vampires

Johnny Depp Türkiye’ye Geliyor: Müzik Grubu “Hollywood Vampires” ile Konser Verecek

Uzaylılar Dünya'ya Kuantum Mesajları Gönderiyor Olabilir

Uzaylıların Dünya’ya Kuantum Mesajları Gönderiyor Olabileceği Hesaplandı