in ,

Johnny Depp Türkiye’ye Geliyor: Müzik Grubu “Hollywood Vampires” ile Konser Verecek

Johnny Depp, Türkiye konseri için geliyor. Ünlü sanatçı, parçası olduğu Hollywood Vampires grubu ile Haziran 2023’te İstanbul’da olacak.

Johnny Depp türkiye konser - hollywood vampires
- Reklam -
- Reklam -

Johnny Depp, Türkiye konseri için geri sayım başladı. Yıldız aktörün de parçası olduğu Hollywood Vampires (Hollywood Vampirleri) grubu gelecek yıl İstanbul’da bir konser verecek. Merakla beklenen organizasyonun biletleri yakında satışa çıkacak.

Son dönemlerde adı sıklıkla eski eşi Amber Heard ile olan davasıyla gündeme gelen Depp, isim karalama davasını kazandıktan sonra oyunculuk kariyerine geri döndü. Karayip Korsanları iddialarını reddeden oyuncu, Fransız yapımı La Favorite filminin kadrosuna dahil olurken müzik hayatını da aktif olarak sürdürmeye niyetli.

2012 yılında Alice Cooper, Johnny Depp ve Joe Perry tarafından rock müzik grubu Hollywood Vampires, konserlerine kaldığı yerden devam ediyor. Depp son olarak dava sonuçlanmadan hemen önce Birleşik Krallık’ta arkadaşı Jeff Beck’in konserinde sahne almıştı.

- Reklam -

Johnny Depp Türkiye Konseri için Tarih Belirlendi

Hürriyet’ten Savaş Özbey’in haberine göre Johnny Depp, gelecek yıl iki günlüğüne İstanbul’da olacak. Üyesi olduğu Hollywood Vampires ile Türkiye’de konser verecek sanatçıya Alice Cooper ve Joe Perry de eşlik edecek.

Şimdiden büyük bir heyecanla beklenen konserin tarihi ise 10 Haziran 2023 olarak açıklandı. İstanbul’daki Sarıyer Lifepark’ta gerçekleştirilecek organizasyonun biletlerinin yakında Passo adlı elektronik bilet sistemi üzerinden satışa çıkartılacak. Bilet fiyatları için ise henüz bir bilgi paylaşılmadı.

Johnny Depp türkiye konser - hollywood vampires

Organizasyonun gerçekleşmesini ise daha önce Lana Del Rey, Demi Lovato ve Bryan Adams gibi isimleri Türkiye’de ağırlayan Neo Events organize edecek.

- Reklam -

Hollywood Vampires Grubu Kimdir?

Hollywood Vampires grubu ismini 1970’li yıllarda Alice Cooper tarafından kurulan ve Jim Morrison, John Lennon, Ringo Starr, Harry Nilsson, Micky Dolenz, Keith Moon gibi sanatçıları da konuk eden bir içki kulübünden alıyor.

Grup, aralarında Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh, Zak Starkey ve Christopher Lee’nin de konuk olarak yer aldığı iki adet stüdyo albümü yayınladı. 2012 – 2019 yılında aktif olan grup, 2022’de yeniden çalışmalarına başladı.

Bugüne dek birçok canlı performans gerçekleştiren grup, Koronavirüs pandemisi yaşanmamış olsaydı 13 Eylül 2020 tarihinde İstanbul’da bir konser verecekti.

Siz Johnny Depp konseri için heyecanlı mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Hürriyet 

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Prime Video ilk türk yapımı film murat boz

Amazon Prime Video’nun İlk Türk Yapımı Filminde Başrol Murat Boz Oldu

Only Murders in the Building 3 sezon onay

Hulu’nun “Only Murders in the Building” Dizisi 3. Sezon Onayını Aldı