in ,

“Only Murders in the Building” 3. Sezondan Oscarlı Aktris Meryl Streep’e İlk Bakış

Only Murders in the Building 3. Sezon için ilk bakış videosu yayınlandı. Hulu’nun polisiye komedi dizisi, Meryl Streep’i ekrana taşımaya hazırlanıyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Meryl Streep İlk Bakış
- Reklam -
- Reklam -

Only Murders in the Building 3. Sezon için Meryl Streep odaklı bir ilk bakış fragmanı yayınlandı. Hulu dizisi yeni bölümleri ile izleyicilerin karşısına çıkmak için gün sayıyor.

Kısa tanıtım fragmanı 95. Oscar Ödülleri töreni sırasındaki reklam kuşağında The Bear ve The Little Mermaid gibi yapımların tanıtımlarıyla birlikte yayınlandı.

John Hoffman ve Steve Martin tarafından yaratılan Only Murders in the Building’in ilk sezonu 2021 yılında yayınlandı. Kısa sürede kendine has bir izleyici kitlesi yakalayan dizinin başrollerini Selena Gomez, Martin Short ve Steve Martin paylaşıyor.

- Reklam -

Dizi, suç podcasti meraklısı bir grup arkadaşın kendilerini cinayetler çözerken bulmalarını ve kendi podcast serilerini kaydetmelerini konu alıyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Meryl Streep

3 defa Primetime Emmys kazanan yapım, yeni sezon kadrosuna Meryl Streep gibi bir yıldızı katarak dikkatleri üzerine çekmişti. The Iron Lady, Sophie’s Choice ve Kramer vs. Kramer filmleri ile Oscar’a layık görülen Streep; Akademi Ödülleri’ne bu defa bir dizinin tanıtım videosu ile geri döndü.

Only Murders in the Building 3. Sezon İlk Bakış | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kısa fragman, sahnede performans sergileyen bir aktörün ani ölümünün ardından Charles-Haden (Martin), Oliver (Short) ve Mabel’in (Gomez) davayı üstlenmeleriyle başlıyor. Karakterler davayı çözmek üzere koştururken Streep’in henüz adı açıklanmamış olan karakteri de izleyicilere tanıtılıyor.

- Reklam -

3 Oscar’ın yanı sıra yaklaşık 20 de Oscar adaylığı bulunan Meryl Streep, çoğunlukla sinema yapımlarıyla tanınsa da aktris televizyonda da dikkat çekici yapımlarda boy gösteriyor.

Only Murders in the Building 3. Sezon Meryl Streep İlk Bakış İzle

Aktris 2019’da HBO imzalı Big Little Lies dizisinde yer almıştı. Oyuncu aynı zamanda Apple TV+ için geliştirilen, Diane Lane ve Kit Harrington gibi isimleri buluşturan Extrapolations’ta rol alacak.

Only Murders in the Building 3. Sezon bölümlerinin 2023 yılı içerisinde yayınlanması beklense de henüz resmi çıkış tarihi açıklanmış değil. Tahminler ise yapımın yaz sezonunda geri döneceği yönünde.

Only Murders in the Building 3. Sezon için siz nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sahaflar Çarşısı'nda Görüp İşittiklerim - Turan M. Türkmenoğlu

120 Yıllık Sahaflık Deneyimini Yarınlara Taşıyan “Sahaflar Çarşısı’nda Görüp İşittiklerim” Kitabı Raflarda

The Last of Us İzlenme Rakamları House of the Dragon

HBO’nun Son Hiti “The Last of Us”, İzlenme Oranlarında Kanalın Gözbebeği “House of the Dragon”ı Geride Bıraktı