in

Komedi Draması “The Bear” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: İşte Çıkış Tarihi ve İlk Tanıtım

The Bear 2. sezon çıkış tarihi netleşti. FX dizisi yeni sezon ile geri dönmeye hazırlanırken yapımdan ilk tanıtım da yayınlandı.

The Bear 2. Sezon Çıkış Tarihi Tanıtım
- Reklam -
- Reklam -

The Bear 2. sezon çıkış tarihi belli oldu. Fine dining dünyasında geçen FX dizisi, bir yıllık bekleyişin ardından geri dönüyor.

Ramy ve Eigth Grade ile tanınan Christopher Storer’ın yaratıcılığını üstlendiği The Bear dizisi, 2022’nin öne çıkan özgün dizileri arasında yer alıyordu.

Jeremy Allen White (Shameless), Ebon Moss-Bachrach (The Punisher), Ayo Edebiri (Dickinson), Lionel Boyce, Liza Colon-Zayas ve Edwin Lee Gibson gibi oyuncuları kadrosunda barındıran dizinin IMDb puan ortalaması da 8,4.

- Reklam -

95. Akademi Ödülleri sırasında The Little Mermaid fragmanı ile birlikte paylaşılan tanıtımlardan birisi de FX’in The Bear yapımı oldu.

The Bear 2. sezon onayı hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden aldığı yüksek notlar sayesinde ilk sezon finalinin hemen ardından gelmişti.

The Bear 2. Sezon Tanıtımı | İZLE

YouTube video

(Tanıtımı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizi, ölen kardeşinin başarısız restoranını işletmek üzere memleketi Chicago’ya dönen ödüllü New York şefi Carmen Berzatto’nun maceralarını konu alıyor. 2. sezon tanıtımı, “Bu bir yeniden açılma değil, yeniden doğuş,” sözleriyle paylaşıldı.

Toplamda 8 bölüm süren ilk sezonda, yönetmen koltuğu 5 bölüm Christopher Storer’a, 3 bölüm ise Joanna Calo’ya emanet edilmişti. Dizinin 2. sezonunun toplamda 10 bölümden oluşması bekleniyor.

The Bear 2. Sezon Çıkış Tarihi Tanıtım FX

İlk sezon The Beef’te gerçekleşen bir bekârlığa veda partisinin kavgayla sonlandığı kaotik bir noktada tamamlanmıştı. Yeni sezonun konusu hakkındaki detaylar ise şu an için paylaşılmıyor.

- Reklam -

Storer, yeni sezona dair daha önce verdiği bir demeçte şu ifadeleri kullanmıştı:

“İlk sezon bir nevi, ’arayı kapatmak’ gibiydi. İkinci sezon, herkesle çoktan tanışıp karakterlerin arka planlarını gördükten sonra, dizinin düzgün şekilde başladığı asıl yer gibi olacak.

“İkinci sezon yeni bir başlangıcın ne anlama geldiği ve sağlıklı bir yönde nasıl başlayabileceğiniz arasında birçok yönden denge ile ilgili.”

The Bear 2. Sezon Ne Zaman

The Bear 2. sezon, ilk sezondan tam bir yıl sonra, Haziran 2023 tarihinde Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak. Dizinin ilk sezonu Türkiye’de Disney Plus üzerinden izlenebiliyor.

The Bear 2. Sezon için sizin nasıl bir beklentiniz var? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla TV içeriği için bizleri Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man: Across the Spider-Verse bir aşk hikâyesi anlatacak

Yeni Spider-Man Filmi Miles ve Gwen Arasındaki Aşk Hikâyesine Odaklanıyor

Sahaflar Çarşısı'nda Görüp İşittiklerim - Turan M. Türkmenoğlu

120 Yıllık Sahaflık Deneyimini Yarınlara Taşıyan “Sahaflar Çarşısı’nda Görüp İşittiklerim” Kitabı Raflarda