in ,

Lanet Yeniden Başlıyor: “Smile 2” Filminin Çekimleri Tamamlandı

Smile 2 çekimleri tamamlandı. 2022’nin en dikkat çeken korku filminin devamı hakkında başrol oyuncularından Lukas Gage konuştu.

Smile 2 Filmi Çekimleri Tamamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Smile 2 çekimleri tamamlandı. Filmin oyuncularından Lukas Gage, kameraların çekime başlamasından bir aydan biraz fazla bir süre sonra korku devam filmiyle ilgili şaşırtıcı bir güncelleme yaptı.

Geçen yılın mayıs ayında devam filmi onayı alan ve Ocak 2024’te çekimlerine başlanan Smile 2 için Lukas Gage’den heyecan verici bir güncelleme geldi. Fargo ve White Lotus’tan tanınan Gage, korku serisinin devam filminde Naomi Scott, Rosemarie DeWitt, Raúl Castillo ve Miles Gutierrez-Riley’in de aralarında bulunduğu bir oyuncu kadrosuna eşlik ediyor. Konu detayları gizemini korurken, devam filminde ilk filmin yıldızı Kyle Gallner yeni lanetlenmiş polis dedektifi Joel rolüyle geri dönecek.

Jake Gyllenhaal’un Road House yeniden çevriminin galasında Screen Rant’a özel bir röportaj veren Lukas Gage, Smile 2’nun çekimlerinin henüz tamamlandığını açıkladı. Devam filmiyle ilgili heyecanını dile getiren Gage, filmin “gerçekten iyi” olacağının sözünü verdi ve karakteriyle ilgili ilginç bir dönüşün ipucunu verdi.

- Reklam -

Smile 2 Çekimleri Tamamlandı

“New York’un dışında tamamladık. Gerçekten çok iyi olacak. Herkesin bunu görmesi için gerçekten heyecanlıyım. Bu yıl çok fazla devam filmi çekiyoruz gibi geliyor. Devam filmlerinin yılı. Umarım beğenirsiniz. Filmin yönetmeni Parker Finn’in bu film türünü bu kadar iyi bilmesi ve yeniden yaratıp taze hale getirmesi çılgıncaydı. Takip edilmesi gereken harika bir formüldü. Kimse o ürkütücü gülümseyen suratı yapmayı nasıl akıl edemedi? Benim gülümseyen yüzüm çok iyi.”

Smile 2 Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Gage’in Gülümse 2 hakkındaki coşkulu açıklamaları devam filmi için umut verici bir görünüm sunuyor. İlk film kritik ve ticari bir başarı elde etmesine rağmen Smile 2’nun çekim detaylarının çoğu gizli tutuldu. Paramount için öncelikli odak noktası oyuncu duyuruları oldu.

- Reklam -

İlk film, travmaya dair keşfi ve etkili korkutuculuğu ile övgü topladı. It Follows ve The Ring gibi filmlerle yapılan karşılaştırmalar ise devam filminin potansiyel yönü hakkında tartışmalara yol açtı. Finn’in Smile 2’da lanet formülünü yeniden keşfetme konusundaki kararlılığı, serinin bu tür karşılaştırmalardan sıyrılıp kendi yolunu çizebileceğini gösteriyor.

Smile 2 Filmi Çekimleri Tamamlandı

Şimdilik filmin çıkış tarihi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Smile 2 filminden beklentileriniz neler? İlk filmdeki kaliteyi yakalayabilecek mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Holdovers Filmi İntihalle Suçlanıyor

96. Oscar Ödülleri’nde 5 Dalda Aday Gösterilen Film İntihal Suçlamasıyla Karşı Karşıya

21. Yüzyılın En İyi Bilimkurgu Filmleri

IndieWire’a Göre 21. Yüzyılın En İyi 20 Bilimkurgu Filmi