in ,

Bağımsız Korku Filmi “It Follows”, 10 Yılın Ardından Devam Filmine Kavuşuyor

“They Follow” filmi duyuruldu. 2014 yapımı korku filmi “It Follows”un devamı olarak gelecek yapımda Maika Monroe başrole geri dönüyor.

They Follow Geliyor: It Follows 2 Onaylandı
- Reklam -
- Reklam -

They Follow filmi duyuruldu. 2014 yapımı korku filmi It Follows’un devamı olarak vizyona girecek yapımda Maika Monroe başrole geri dönüyor.

David Robert Mitchell ve Maika Monroe, 2014 yapımı kült korku filmi Peşimizdeki Şeytan’ın devam filmi için yıllar sonra yeniden bir araya geliyor. Parasite (Parazit) filmi ile Oscar kazanan Neon Stüdyosu, devam filminin ortak yapımcılığını üstlenecek ve ulusal olarak yayınlanmasını sağlayacak. They Follow adını taşıyacak yapım uluslararası alıcılarla bu yılın Amerikan Film Pazarı’nda alıcı bulacak ve ana çekimler ise 2024 yılında gerçekleştirilecek. Neon’un CEO’su Tom Quinn daha önceki şirketi Radius ile It Follows filminin gişede büyük başarı elde etmesini sağlamıştı.

Özgün anlatısı sayesinde kısa sürede kült hâline gelen ve bağımsız bir film olan It Follows’ta bir lanet bir kişiden diğerine geçiyor ve sonunda öldürülene kadar “O” tarafından takip ediliyorlardı.

- Reklam -

They Follow Geliyor: It Follows 2 Onaylandı

Mitchell’in It Follows ile yaratmayı başardığı atmosferik enerjinin bu filmde de hissedilip hissedilmeyeceği merak ediliyor. Filmin en rahatsız edici yönlerinden biri “O”nun fiziksel bir şekle bürünmesi ama diğer korku katilleri gibi olmamasıydı; kurbanlarına doğru hiç acele etmeden sessizce yürüyordu. Bu da umutsuzluk hissini artırıyor ve izleyicilerin laneti ölümün kendisiyle hızlı bir şekilde ilişkilendirmesine yardımcı oluyordu.

“They Follow” ile Şeytanlar Çoğalacak

Maika Monroe, It Follows filmindeki başrol karakteri Jay Height’i canlandırmaya devam edecek. Hayranlar Jay karakterinin It Follows’un sonunda lanetsiz bir hayat sürebileceğini umuyorlardı, ancak görünüşe göre bu lanetler onun peşini bırakmayacak. They Follow başlığı henüz bilinmeyen yeni bir gelişme olduğunu gösteriyor. Şimdilik çekimler başlamadığından ve resmi bir özet yayınlanmadığından ne olduğu konusunda sadece tahminlerde bulunulabilir. Yine de “It” başlığı yerine gelen “They”, şeytanların çoğalacağına işaret ediyor.

David Robert Mitchell yapımcı olarak Jake Weiner ve Chris Bender ile birlikte çalışacak. Ayrıca ilk filmin yapımcıları David Kaplan, Erik Rommesmo, Rebecca Green ve Laura Smith de projeye dahil olacak.

- Reklam -

They Follow Geliyor: It Follows 2 Onaylandı

Henüz filmin yayin tarihi bilinmemekle birlikte filmin en iyi ihtimalle 2025 yılı içerisinde vizyona girmesi bekleniyor.

It Follows’un yıllar sonra yeni bir filme kavuşacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? İlk filmi sevmiş miydiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Mutlu yıllar. Yeni yaşın sağlık, mutluluk getirsin @magicalbronze :partying_face: :birthday:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Armağan Zamanlar - Zoran Zivkoviç | Haftanın Kitabı #293

Armağan Zamanlar – Zoran Zivkoviç | Haftanın Kitabı #293

Şahsiyet 2. Sezon Çıkış Tarihi

Haluk Bilginer’e Emmy Kazandıran “Şahsiyet” 2. Sezon ile Geri Dönüyor: II. Fasıl’da Çıkış Tarihi Belli Oldu