in ,

Yetişkinlere Yönelik Yeni “Ninja Kaplumbağalar” Uyarlaması “The Last Ronin” Filmi Geliyor

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin filmi için hazırlıklar başladı. Ünlü seri, ilk defa R-Rated olarak perdeye taşınacak.

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin filmi yolda. Live-action formatta beyaz perdeye taşınacak yapım, ünlü Teenage Mutant Ninja Turtles markasının yetişkinlere yönelik ilk sinema macerası olacak.

Teenage Mutant Ninja Turtles (TMNT) serisi macerasına ilk defa 1984 yılında çizgi roman sayfalarında başladı. Zamanla çizgi diziler, filmler ve video oyunlarla kapsamlı bir popüler kültür ürünü hâline gelen seri beyaz perdeye son olarak 2023’te Mutant Kargaşası ile konuk oldu.

Şimdi ise 2020 – 2022 yılları arasında 5 sayı hâlinde IDW Publishing tarafından yayımlanan çizgi roman serisi Teenage Mutant Ninja Turtles: The Last Ronin beyaz perdeye taşınacak.

- Reklam -

Ninja Kaplumbagalar The Last Ronin Sinema Filmi

Ninja Kaplumbağalar’ın ilk R-rated (yetişkinlere yönelik) sinema serüveni olacak film, aynı zamanda live-action formatında kurgulanacak. Bahsi geçen çizgi roman serisi daha önce aksiyon ve RPG türlerini buluşturan bir video oyuna da kaynaklık etmişti.

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi Distopik Bir Gelecekte Geçecek

Popüler Ninja Kaplumbağalar hikâyelerinden farklı olarak The Last Ronin serisi karanlık bir gelecekte geçiyor. Yapımcı Walter Hamada, live-action bir adaptasyon için çalışmalara başlamış durumda.

Hamada daha önce Warner Bros. adına DC Comics’in film uyarlamalarında görev almış, sonrasında ise Paramount’un korku filmlerinde çalışmıştı.

The Last Ronin filminin senaryosunu yakında vizyona girecek aksiyon filmi Boy Kills World’ün de senaristliğini üstlenen ve Child’s Play’in 2019’da tarihli yeni macerasını kaleme alan Tyler Burton Smith yazacak.

Ninja Kaplumbağalar serisi bu sene 40. yıldönümünü kutluyor. Hakları Paramount Global’da olan marka, hem Mutant Kargaşası’nın devamıyla hem de farklı TMNT serileriyle izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürecek.

- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Sinema Filmi

The Last Ronin çizgi romanları, Tom Waltz ve TMNT’nin ortak yaratıcısı Kevin Eastman tarafından yazıldı. Serinin çizimleri ise Eastman, Esau, Isaac Escorza ve Ben Bishop’a aitti.

Karanlık tonlara sahip bu macera, ana serinin başkötüsü Shredder’ın torunu Oroku Hiroto’nun robotik ninjalardan oluşan bir orduyla New York’u yönettiği bir gelecekte geçiyor. Dört kaplumbağadan üçü ve kaplumbağaların akıl hocası Splinter’ın Oraku’nun elinde öldüğü hikâye, hayatta kalan tek kaplumbağanın intikam öyküsünü takip ediyor. Son Ronin olarak anılan kaplumbağanın kimliği ise hikâyenin yarısına dek sır olarak saklanıyor.

The Last Ronin için henüz bir vizyon tarihi ya da oyuncu kadrosu detayı paylaşılmadı.

The Last Ronin film uyarlaması hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    R.Rated TMNT kafamda yer etmiyor maalesef. :smiley:

  2. Avatar for Epichan Epichan dedi ki:

    Ninja kaplumbağalar en sevdiğim çizgikarakterlerden birileri olsa da TMNT filmlerini hiç izlemedim. April’ın Magane Fox olduğunu görünce seriye olan inancım bitmişti. Eskileri nedense daha çok hoşuma gitmişti. Şİmdi ne kadar iyi yapabilirler ki diye düşündüm haberi okuyunca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Berserk: The Black Swordsman Animesi

Hayran Yapımı “Berserk: The Black Swordsman” Animesi Geliyor

Büyük Yıldız Patlamasına Hazır Olun!

Dev Yıldız Patlaması Gökyüzünü Aydınlatmaya Hazırlanıyor (Üstelik Gözlemlenebilir)