in , ,

Bill Skarsgård’lı Aksiyon Gerilim Filmi “Boy Kills World”den Fragman Yayınlandı

Boy Kills World filmi için yeni fragman yayınlandı. Moritz Mohr’un ilk uzun metraj yapımı, izleyicileri distopik bir geleceğe davet ediyor.

Boy Kills World Film Fragmanı - Bill Skarsgård
- Reklam -
- Reklam -

Boy Kills World filminden ilk fragman paylaşıldı. Bill Skarsgård’ın başrolünde yer aldığı yapım, sağır ve dilsiz bir çocuğun aksiyon dolu hikâyesini takip ediyor.

Distopik aksiyon ve gerilim filmi Boy Kills World, kıyamet sonrası bir dünyanın sağır ve dilsiz kurbanı Boy’un (Bill Skarsgård) etrafında şekilleniyor. Öldürülen ailesinin intikamı için yaşayan Boy gizemli bir şaman tarafından yetiştiriliyor ve bir tür ölüm makinesi olarak büyüyor.

Stephen King uyarlaması IT filmindeki Pennywise performansının yanı sıra Barbarian ve John Wick: Chapter 4 yapımlarında da rol alan Bill Skarsgård, zorlu bir rol için bir kez daha öne çıkıyor.

- Reklam -

Boy Kills World Film Fragman - Bill Skarsgård

Dünya prömiyerini geçen yılki Toronto Film Festivali’nde yapan Boy Kills World, görsel tarz olarak grafik romanlardan ilham alıyor. Akıllara Sin City ve Spider-Man: Across the Spider-verse gibi yapımları getiren film, kanlı ve karanlık bir gelecekte geçiyor.

Boy Kills World Filminin Perde Arkasında “Alan Wake 2” Senaristi Var

Şiddet ağırlıklı sahnelerine rağmen mizah dolu anlarıyla da öne çıkan Boy Kills World’ün senaryosu ise sırtını oyun dünyasının deneyimli ismine dayıyor. Sleeping Dogs ve Alan Wake 2 oyunlarının hikâyesini kaleme alan Tyler Burton Smith; yapımın senaryosu için Oderbruch ve Snowflake’i yazan Alman senarist Arend Remmers ile birlikte çalışıyor.

Boy Kills World Film Fragmanı - Bill Skarsgård 2024

Boy Kills World’ün yönetmenliğini ise Moritz Mohr üstleniyor. Yapım, Mohr’un ilk uzun metraj deneyimi olarak da dikkat çekiyor.

- Reklam -

Filmin oyuncu kadrosunda Bill Skarsgård’a eşlik eden isimler arasında ise Famke Janssen (X-Men serisi), Jessica Rothe (Happy Death Day), Yayan Ruhian (Star Wars: The Force Awakens), Andrew Koji (Bullet Train), Brett Gelman (Stranger Things) Sharlto Copley (District 9), Michelle Dockery (Downton Abbey) ve Isaiah Mustafa (It: Chapter Two) yer alıyor.

Boy Kills World Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Boy Kills World filmi 26 Nisan 2024 tarihinde vizyondaki yerini alacak.

Bill Skarsgård’ın yeni filmi hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kick Twitch Erişim Engeli

Kick’in Ardından Twitch’e de Erişim Engeli Getirildi

Avatar: The Last Airbender Dizi İncelemesi

“Avatar: The Last Airbender” Dizi İncelemesi: Görselliğiyle Büyüleyen Bir Hayal Kırıklığı