in , ,

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası” Filminden Yeni Fragman

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Animasyon macerası 4 Ağustos’ta sinemalara geliyor.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Filminden Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filmnden yeni fragman paylaşıldı. Seslendirme kadrosunda Jackie Chan ve Seth Rogen gibi isimlerin yer aldığı animasyon macerası yakında sinema salonlarındaki yerini alacak.

Yapımcılığını Seth Rogen, Evan Goldberg ve James Weaver’ın üstlendiği animasyon film, ilk kez 1984 yılında Mirage Studios tarafından bağımsız bir çizgi romanla ortaya çıkan popüler marka için yeni bir başlangıca işaret ediyor. Mutant Kargaşası’nın geçen mart ayında yayınlanan ilk fragmanı, Rogen’ın yapımcılığın yanı sıra filmde sesiyle de yer alacağını ve kendisine yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosunun eşlik edeceğini ortaya koydu. Ninja Kaplumbağalar’ın bu versiyonu, genç oyuncular tarafından seslendirilen baş karakterlerin özellikle gençliklerine vurgu yapacak.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Filminden Yeni Fragman

- Reklam -

Şimdi de Paramount Pictures, ilk fragmandan yaklaşık üç ay sonra, 4 Ağustos 2023’te vizyona girecek olan için yeni bir fragman yayınladı. Görüntüler, Ice Cube tarafından seslendirilen yeni kötü adam Superfly’ı ve mutantlardan oluşan bir ordu yaratma planını gözler önüne seriyor. Ayrıca yapıma yeni bakış, filmin çizgi roman tarzındaki aksiyon sekanslarını vurguluyor.

Fragmanı hemen aşağıdan Türkçe Altyazılı veya Türkçe Dublajlı olarak izleyebilirsiniz.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Yeni Fragman Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Fragmanı TÜRKÇE DUBLAJLI izlemek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem, Superfly’ın insanlığı yok etme planını durdurmaya çalışan kardeşlerin mutant kimliklerine daha fazla odaklanıyor gibi görünüyor. Fragmanda ayrıca, Kaplumbağaların normal bir genç olarak hayatlarının nasıl olacağını merak etmeleri gibi bol miktarda ergen mizahı da yer alıyor.

- Reklam -

Yeni uyarlama, filmde klasik unsurların yer almasını bekleyenleri hayal kırıklığına uğratabilir. Bu unsurlardan biri, fragmanlardaki Shredder’ın yokluğu. Yine de bazı hayranlar, yeni animasyon macerasının Ninja Kaplumbağalar’a yeni bir bakış açısı getirdiğini, bu nedenle ilk düşman olarak Shredder’ın olmamasının daha iyi olabileceği kanaatinde. Bununla birlikte kadronun 80’lerin çizgi filminde ve Playmates oyuncak serisinde yer alan birçok karakterle doldurulduğu görülüyor.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem

Yeni film, 2018 yapımı Spider-Man: Into the Spider-Verse’e benzer bir animasyon tarzına sahip olmasıyla da diğer TMNT yapımlarından ayrılıyor. Bu nedenle ortaya çıkacak yapımın nasıl bir tepki alacağı merak ediliyor.

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası fragmanı hakkında görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazla sinema haberi için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    Tövbe Bismillah, neden Kuran yırtan kıza dönmüş bunlar :slight_smile: Hele splinter usta, üsmen dayı saçmasapan bişey olmuş. Aslında genel dünya güzel olmuş ama ana karakterler de bir olmamışlık var.

  2. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Seriyi inatla çocuklara pazarlamak istiyorlar bu yüzden yeterince sert ve ofansif bir iş çıkamıyor bunun yerine ortaya böyle garabet şeyler çıkıyor. Nerede 90 lar ve 2000 lerin başı animasyon serileri.Kitle olarak çocukları bırakıp +16 yaş üzerini hedefleseler başarılı olurlar. Kılıç tutan bir ninja kan akıtmıyor şaka gibi.

  3. Avatar for Srbs Srbs dedi ki:

    İstedikleri kadar pazarlamaya çalışsınlar ninja kaplumbağalar bizim gibi çocukluğunda yer edenler için önemli. Şimdiki gençlik dönüpte bakmaz. Boşu boşuna ziyan ediyorlar

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Thing 2 - John Carpenter

John Carpenter ‘Gizlilik Yemini’ Etmişti: “The Thing 2” Filmi Gelebilir

Satürn'ün Enceladus Uydusundan Devasa Su Buharı Yükseldi

Uzayda Yaşama Dair Önemli İpucu: Satürn’ün Buzla Kaplı Uydusu Enceladus’tan Devasa Bir Su Buharı Bulutu Yükseldi