in ,

John Carpenter ‘Gizlilik Yemini’ Etmişti: “The Thing 2” Filmi Gelebilir

The Thing 2 filmi hakkında umutlandıran haber John Carpenter’dan geldi. Usta yönetmen, kült bilimkurgu yapımının devamını olası görüyor.

The Thing 2 - John Carpenter
- Reklam -
- Reklam -

The Thing 2 filmi hakkında spekülasyonlar sürse de yönetmen John Carpenter, tartışmaları farklı bir boyuta taşıyacak yeni bir açıklamada bulundu. 75 yaşındaki Amerikalı yönetmen devam filminin mümkün olduğunu belirtti.

1982 yılında vizyona giren The Thing (Şey), korku ve bilimkurgu sinemasının kült yapımları arasına adını kazımıştı. 2020 yılında olası bir remake projesinin de gündeme geldiği The Thing için şimdi bir devam macerası konuşuluyor.

John Carpenter daha önce 1981 tarihli Escape from New York’un devam filmini 1996’da Escape from L.A. ile çekmişti. Carpenter, 2010 yapımı The Ward’dan bu yana bir uzun metraj filminin başına geçmedi. Ancak yönetmenin The Thing’in devamını yapmayı düşündüğüne dair söylentiler uzun süredir gündemde.

- Reklam -

The Thing 2

Creepy Catalog’a konuşan Carpenter, The Thing 2 hakkında sorulan soruya dikkat çekici bir yanıt verdi.

The Thing 2 Gerçeğe Dönmeye Çok Yakın

John Carpenter, The Thing’in devam filminin gelip gelmeyeceği yönündeki soruya şöyle cevap verdi:

“Bunu gizli tutmam gerekli. Tamam mı? Çünkü bu olabilir. Bilemiyorum. Belki bir The Thing 2 filmi gelebilir.”

Carpenter geçen yıl devam filmi hakkındaki fikirlerine dair Fandom’a konuşmuştu:

“Belki The Thing. Belki de Prince of Darkness. Ama göreceğiz. Bu işte asla bilemezsiniz. Asla gerçekten bilemezsiniz.”

- Reklam -

Carpenter’a The Thing 2 gerçeğe dönüşse, nasıl bir hikâye işleyeceği sorulduğunda ise şöyle yanıt vermişti:

“Tamamını söylemeyeceğim ama anlatılacak başka bir hikâye olduğunu düşünüyorum. The Thing hakkında bazı tartışmalar oldu ve yapabileceğimiz şeyler konuşuldu. Çünkü bildiğimiz kadarıyla Childs [Keith David] ve MacReady [Kurt Russell] hâlâ yaşıyor. The Thing’in sonunda hayattaydılar. Belki hâlâ yaşıyorlardır.”

The Thing 2 Filmi - John Carpenter

Carpenter geçen yıl The Thing’in 40. yıl dönümünde SyFy Wire’a verdiği röportajda, remake projesi hakkında da belirsiz bir yanıt vermişti:

“Nereden bileyim ki ben? Bu kariyerimin bir tür özeti. Kimse bana hiçbir şey söylemez. Konuşmamam gereken bazı haberler var. Göreceğiz. Sinema sektöründe asla asla demeyin.”

Siz olası The Thing 2 filmi için ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bilimkurgu sinemasından daha fazla haber için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İzlemeyi çok isterim. Alien’ dan sonra ikinci en sevdiğimdir kendisi. Neden bunun da bir serisi olmasın. Güzel bir köken hikayesi iyi olabilir ama bir devam filmi?

    Kaybolan ekibi veya haber alınamayan ekibi aramak için başka ekip yollayıp onların da mücadelesini izlemeyelim veya yaratığın bulaştığı abimiz şehre gidip ortalığı karıştırmasın lütfen. :slight_smile:

  2. Avatar for GKS GKS dedi ki:

    Acaba tam da aynı sahneden devam ettirirler mi? O zaman ilk filmin büyüsü de biraz bozulabilir gibi ama. Zor iş ya bence böyle bir hikayeyi izleyiciyi memnun ederek devam ettirmek. Ben de bayılırım bu filme. Çocukken ağzım açık izlemiştim, aradan bir 15 sene sonra falan tekrar izleyip aynı hisleri yaşamıştım. Hatta Jojo diye bir kanal vardı Dijitürk’te. Orada bir çizgi film parodysini yapmıştı bunun. O bölümü de çok severim. Neydi acaba o çizgi film?

    Buldum.

    • One Martin Mystery episode is pretty much a Whole-Plot Reference to The Thing, where Martin and friends investigate an outpost in the Antartic and gets stalked by an alien monster that assimilates its victims. Being a cartoon, though, the “blood test” part is substituted by saliva instead.

    Aha bölüm de var valla. :smiley:

  3. Avatar for kuklacini kuklacini dedi ki:

    Event Horizon ve The Thing en sevdiğim iki kozmik korku filmi.Bir ustanın elinden bu türde yeni bir eser görmek şahane olur .Günümüzde çekilen uzay ve uzaylı temalı filmler yüzünden insanların uzaya ve bilinmezliğine beslediği korku azaldı. Film çıkmadan bir iki tane paranormal ve uzayla ilgili haberler görsek gişe artar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hidden Strike Fragmanı

Jackie Chan ve John Cena’lı Aksiyon-Komedi Filmi “Hidden Strike”tan İlk Fragman

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası Filminden Yeni Fragman

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası” Filminden Yeni Fragman