in , ,

“Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası”nın Devam Filmi Geliyor: Paramount+’ta Yayınlanacak Yeni Dizisi de Yolda

Yeni Ninja Kaplumbağalar filmi “Mutant Kargaşası”nın devamı ve Paramount+’ta yayınlanacak iki sezonluk dizisi için çalışmalar başladı.

Yeni Ninja Kaplumbağalar'ın Devam Filmi ve Dizisi Yolda
- Reklam -
- Reklam -

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası filminin devamı için çalışmalar başladı. Paramount Pictures ve Nickelodeon Movies, devam filminin yanı sıra filmler arasındaki “köprü” görevini üstlenecek iki sezonluk bir dizi planlıyor. Tales of The Teenage Mutant Ninja Turtles adındaki bu spin-off, Paramount+’ta yayınlanacak.

Stüdyonun Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem filmine olan umudu oldukça yüksek. 2016 yapımı Ninja Kaplumbağalar: Gölgelerin İçinden ile live-action film serisi istenilen başarıyı yakalayamamış ve projenin fişi çekilmişti. Bu nedenle 2 Ağustos 2023’te sinemalarda gösterime girecek olan animasyon macerası, Paramount ve Nickelodeon başkanı Brian Robbins tarafından bir öncelik haline gelmiş durumda.

Yeni Ninja Kaplumbağalar'ın Devam Filmi ve Dizisi Yolda

- Reklam -

Devam filmi, Point Grey Pictures tarafından üretilecek ve yönetmenlik koltuğunda Mutant Kargaşası’nın yönetmeni ve senaristi Jeff Rowe oturacak. Point Grey Pictures aynı zamanda Paramount+ dizisini de hazırlayacak. Chris Yost (Secret Headquarters, The Mandalorian, Thor: Ragnorok) ve Alan Wan (Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles ve Teenage Mutant Ninja Turtles [2012 Serisi]) ise dizinin yürütücü yapımcıları ve yönetmenleri olarak görev alacaklar. Lukas Williams ise Point Grey için hem dizi hem de devam filmi projelerini denetleyecek.

Brian Robbins devam filmi ve spin-off dizisiyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Ninja Kaplumbağalar’ın neredeyse 40 yıllık tarihinde, izleyicilere eğlence ve heyecan dolu anlar yaşatmış ve yeni nesiller tarafından da sevgiyle izlenmeye devam ediyor. Point Grey’deki Seth Rogen ve Evan Goldberg, Jeff Rowe ile birlikte bu eşsiz mizah anlayışları ve yüksek kalitedeki hikâyeleriyle TMNT evrenini yenileyerek, izleyicilere her platformda muhteşem bir deneyim sunmayı dört gözle bekliyoruz.”

Yeni “Ninja Kaplumbağalar” Filmi Öncesi İki Sezonluk Dizi Projesi Yolda: “Tales of The Teenage Mutant Ninja Turtles”

"Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası"nın Devam Filmi Geliyor: Paramount+'ta Yayınlanacak Yeni Dizisi de Yolda

Paramount Animation & Nickelodeon Animation başkanı Ramsey Naito da duyduğu heyecanı şu sözlerle dile getirdi:

- Reklam -

“Bu seriyi yeniden canlandırmak için yıllardır çalışıyoruz ve Ninja Kaplumbağalar evrenini genişletmeye ve ailelerle hayranları yeni maceralarla buluşturmaya devam etmekten büyük heyecan duyuyoruz.”

Paramount+ dizisi Tales of The Teenage Mutant Ninja Turtles, 2 boyutlu bir animasyon dizisi olarak izleyicilerin karşısına çıkacak ve şu anda iki sezon üzerinde çalışılıyor. Dizi, Mutant Mayhem filminin olayları ile yaklaşan devam filmi arasında geçecek. Filmde yer alan isimler Micah Abbey, Shamon Brown Jr., Nicolas Cantu ve Brady Noon, dizide de dört kaplumbağa karakterini seslendirecek.

Resmi açıklamaya göre Leo, Raph, Donnie ve Mikey, her biri kendi başlarına hiç olmadığı kadar zorlu bir deneyime katılacaklar. Yeni tehditlerle karşı karşıya kalarak eski müttefiklerle işbirliği yapacaklar ve kaplumbağa kardeşler, birbirlerinin yanlarında olmadığı zaman kim olduklarını keşfedecekler.

"Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası"nın Devam Filmi Geliyor: Paramount+'ta Yayınlanacak Yeni Dizisi de Yolda

Yeni duyuru hakkında sizler ne düşünüyorsunuz? Daha ilk film çıkmadan bir yenisine onay verilmesi ve hatta iki sezonluk dizinin gelecek olması doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema ve dizi dünyasından yeni gelişmeler için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Babil Kulesi Kitabı: Yeni Mahir Ünsal Eriş Kitabı Çıktı

Mahir Ünsal Eriş’in Yeni Kitabı “Babil Kulesi Kitabı” Raflardaki Yerini Alıyor

Barbie Yazı Operasyonu - Warner Bros Pazarlaması

A’dan Z’ye “Barbie Yazı Operasyonu”: İşte Warner Bros.’un Devasa Pazarlama Kampanyasının Perde Arkası