in , ,

Hayran Yapımı “Berserk: The Black Swordsman” Animesi Geliyor

“Berserk: The Black Swordsman” animesi ufukta gözüktü. Studio Eclypse imzasını taşıyan hayran yapımı proje, ünlü manga serisinin popüler hikâyesini ekrana taşıyor.

Berserk: The Black Swordsman Animesi
- Reklam -
- Reklam -

Berserk: The Black Swordsman animesi fragman için gün sayıyor. Studio Eclypse isimli amatör bir yapım ekibi tarafından geliştirilen proje, ilhamını Kentaro Miura’nın ünlü manga serisinden alıyor.

Macerasına 1989 yılında Monthly Animal House adlı dergide başlayan Berserk mangası, yaratıcısı Kentaro Miura’nın 2021 yılında hayatını kaybetmesiyle büyük bir darbe almıştı. Her ne kadar Miura’nın asistanları ve yazar ekibi şimdilerde serinin devamını yazmayı sürdürse de hikâyenin büyük finale hak ettiği gibi taşınıp taşınmayacağı merak konusu.

Öte yandan Berserk TV ekranlarına ilk defa 1997’de konuk oldu. The Golden Age Arc’ı konu alan bu anime, sonrasında 2012 ve 2013’te toplam 3 filmlik bir versiyonla izleyicilerin karşısına çıktı. 2016’da ise Black Swordsman Arc, Hawk of the Millennium Empire Arc ve Conviction Arc’ı kapsayan iki sezonluk bir TV macerası daha yaşandı.

- Reklam -

Berserk tutkunları tarafından pek de tutulmayan bu adaptasyonun ardından hayranlar seriye hak ettiği uyarlamayı getirmek için amatör bir projeye girişti.

Berserk: The Black Swordsman Anime

Uzun süredir geliştirme aşamasında olan Berserk: The Black Swordsman uyarlaması, şimdiden sıkı bir kitle tarafından merakla takip ediliyor. Yapımdan yayınlanan ilk tanıtım YouTube’da 1,5 milyon görüntülenmeye ulaşırken Studio Eclypse’in abone sayısı ise 60 bini geçmiş durumda.

Berserk: The Black Swordsman Animesi için Yeni Poster Paylaşıldı

Studio Eclypse geçen günlerde resmi X (eski Twitter) hesabından Berserk: The Black Swordsman animesi için yeni fragmanın Mayıs 2024’te yayınlanacağını duyurdu. Bununla birlikte animeden hayran yapımı yeni bir poster de yayınlandı.

Berserk: The Black Swordsman Poster

- Reklam -

Anime yapımının ne zaman izleyicilerle buluşacağı ise şu an için bilinmiyor. Stüdyo, daha önce yaptıkları bir duyuruda projenin son aşamalarında olduklarını açıklamıştı.

Studio Eclypse aynı zamanda AoT no Requiem adlı hayran kurgusu Attack on Titan manga serisini de animeye uyarlıyor. Attack on Titan: Requiem adlı projenin 2024’ün sonbaharında izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Stüdyo gelirini Patreon isimli bağış platformu aracılığıyla elde ediyor.

YouTube video

İlginizi çekebilir: Berserk İzleme Sırası

Hayran yapımı Berserk: The Black Swordsman animesi hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Otaku Art

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

John Wick - Ballerina Film - Keanu Reeves - Ana de Armas

Keanu Reeves, Ana de Armas’lı “Ballerina” Filmiyle John Wick Rolüne Geri Dönüyor

Ninja Kaplumbağalar: The Last Ronin Filmi

Yetişkinlere Yönelik Yeni “Ninja Kaplumbağalar” Uyarlaması “The Last Ronin” Filmi Geliyor