in , ,

Jake Gyllenhaal’ın Başrolünde Yer Aldığı “Road House” Filminden İlk Fragman

Road House filmi için ilk fragman paylaşıldı. Prime Video’da yayınlanacak yapım, 1989 tarihli klasik dövüş macerasının yeniden çevrimi olacak.

Road House Fragman - Jake Gyllenhaal
- Reklam -
- Reklam -

Road House filmi için ilk fragman UFC 285 gecesinde görücüye çıktı. Başrolünde ünlü aktör Jake Gyllenhaal’ın yer aldığı yapım Prime Video üzerinden izleyicilerle buluşacak.

Türkiye’de Bar Fedaisi adıyla vizyona giren Road House ilk defa 1989 yılında izleyicilerle buluştu. Rowdy Herrington’ın yönetmenliğini üstlendiği yapımın başrolünde Dirty Dancing ile tanınan Patrick Swayze yer alıyordu. Film, Swayze tarafından canlandırılan bir bar koruması olan Dalton’ın aksiyon ve aşk dolu hikâyesini takip ediyor.

Şimdi ise Prime Video 1989 tarihli yapımı bir kez daha izleyicilerle buluşturmaya hazırlanıyor. Donnie Darko, Nightcrawler ve Brokeback Mountain ile tanınan Jake Gyllenhaal yapımda Dalton karakterine hayat verecek.

- Reklam -

Road House Fragman - Jake Gyllenhaal - Amazon

Yeni “Road House” Filmi Yakında İzleyicilerle Buluşuyor

Eski maceranın “eğlenceli bir yeniden canlandırması” olarak tanımlanan yeni Road House, emekli Ultimate Fighting Championship (UFC) dövüşçüsünün Florida Keys’teki bir yol kenarı barında fedai olarak çalışmaya başlamasını konu alıyor.

Gyllenhaal film için Las Vegas’taki UFC 285 etkinliğine katıldı ve burada UFC’nin emektarlarından Jay Hieron’a karşı Octagon’da sahnelenen bir müsabakada yer aldı.

Yeni uyarlama eski UFC şampiyonu Conor McGregor’ı ilk filmdeki rolüne geri getiriyor. Yapımda ayrıca Daniela Melchior (Fast X) Ellie rolünde, Joaquim de Almedia (Fast Five) Şerif Black rolünde yer alıyor. Kadrodaki diğer oyuncular arasında ise Billy Magnussen (Into the Woods), Lukas Gage (The White Lotus), Darren Barnett (Never Have I Ever) ve Beau Knapp (Death Wish) bulunuyor.

Road House Fragman - Jake Gyllenhaal Prime Video

- Reklam -

Road House gösterime girdiğinde gişede mütevazı bir performans sergilemesine rağmen zaman içerisinde kült bir klasik hâline gelmeyi başardı. Film, TV’de yayınlanmaya başladığında ise kablolu kanalların en çok izlenen yapımları arasına girdi.

Yapım taşıdığı klasik bir iyiye karşı kötü ve “küçük adam büyük şirkete karşı” temaları nedeniyle izleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Road House Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Road House filmi 21 Mart 2024 tarihinde Amazon’un Prime Video servisi aracılığıyla yayına girecek.

Sizlerin yeni Bar Fedaisi filmi hakkındaki beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Uzaylı Arayışı: Yaşanabilir 85 Yeni Gezegen Tespit Edildi

Uzaylı Arayışı Sürüyor: Gökbilimciler Yaşam Potansiyeli Olan 85 Yeni Gezegen Tespit Etti

Konya Sarayini Yakınları Yeni Yeraltı Şehri

Konya’da Roma Döneminden Kalma Sarayini Yeraltı Şehrine Tünellerle Bağlı Yeni Bir Yeraltı Şehri Gün Yüzüne Çıkarıldı