in

Nolan’ın Atom Bombasının Mucidini Konu Alan Yıldızlar Karması Filmine Gary Oldman da Katıldı

Gary Oldman, Oppenheimer filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Oscar ödüllü aktör, Christopher Nolan’ın yeni yapımında boy göstermeye hazırlanıyor.

Gary Oldman Oppenheimer
- Reklam -
- Reklam -

Gary Oldman, Oppenheimer filmi kadrosuna katılan son isim oldu. Christopher Nolan, yeni yapımında yine “yıldızlar geçidi” bir kadroyu buluşturmaya hazırlanıyor.

Christopher Nolan, Dunkirk’te olduğu gibi gerçek bir hayat hikâyesinden yola çıkarak olayları yeniden ele alma işine geri dönüyor. Kendisine 2017 yılında En İyi Yönetmen ve En İyi Film dalında Oscar adaylığı kazandıran Dunkirk sonrası, ünlü yönetmen şimdi de atom bombasının mucidi olan J. Robert Oppenheimer’ın yaşam öyküsünü beyaz perdeye uyarlıyor. Tenet filmi ve Koronavirüs dönemindeki yapımlarını sinemalarla aynı anda HBO Max’te de yayınlama kararı alan Warner Bros. ile arası açılan Nolan, 2023 yazında vizyona girmesi beklenen yeni filmi için Universal Pictures ile birlikte çalışıyor.

Oppenheimer filminin konusuyla ilgili ayrıntılar gizli tutulmakla birlikte, J. Robert Oppenheimer’ın “dünyayı kurtarmak için öncelikle yok etme riski alması gerektiği paradoksu etrafında inşa edilmiş destansı bir gerilim filmi” olarak tanımlanıyor. Nolan’ın 100 milyon doları aşan bütçesi olan yeni filminin Şubat 2022’de başlayan çekimleri devam ediyor.

- Reklam -

Gary Oldman, Oppenheimer Filminde Tek Bir Sahnede Yer Alacak

Oppenheimer gary oldman

Oppenheimer’ın başrolünde Cillian Murphy yer alıyor. Atom bombasının mucidini canlandıracak olan Murphy, Nolan’la daha önce çalışmış bir isim. Fakat filmin geniş kadrosunda Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek ve Emily Blunt gibi ilk kez yer alacak ünlü isimler de bulunuyor. Nolan’ın aynı oyuncularla tekrar tekrar çalışmayı sevdiği biliniyor ve şimdi de başka bir isim daha, Oppenheimer’da yönetmenle yeniden bir araya geleceğini onayladı.

Şu sıralar Apple TV+’ta yayınlanan Slow Horses ile adından söz ettiren Gary Oldman, İngiltere merkezli radyo kanalı olan TalkSport’taki bir programa katıldı ve Oppenheimer’da yer alacağını bizzat doğruladı. Kara Şövalye üçlemesinde Nolan’la birlikte çalışan Oldman, rolünün yalnızca senaryonun bir buçuk sayfasını oluşturan tek bir sahne için olduğunu söylüyor. Oyuncunun Oppenheimer çekimlerinin mayıs ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Oldman, şimdilik oynayacağı karakter hakkında herhangi bir bilgi vermedi.

- Reklam -

Oppenheimer filmi 21 Temmuz 2023 ’te sinema salonlarına gelecek.

Oppenheimer filminden beklentileriniz neler? Sizce Christopher Nolan Tenet’ten daha başarılı bir iş çıkabilecek miı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fantastik Canavarlar 3: Dumbledore’un Sırları İlk Yorumlar ve Eleştiriler

Fantastik Canavarlar 3’ten İlk Yorumlar Gelmeye Başladı: “Seriyi Birçok Açıdan Toparlıyor”

Güray Süngü Kitapları

Ödüllü Yazar Güray Süngü Tüm Kitaplarıyla Ketebe’de