in ,

Netflix’in “The Sandman” Dizisi 2. Sezon Çekimlerine Devam Ediyor

The Sandman 2. sezon çekimleri uzun bir aranın ardından devam ediyor. Netflix’in Neil Gaiman uyarlamasında prodüksiyon süreci grevler nedeniyle yarıda kalmıştı.

The Sandman 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman 2. sezon prodüksiyon sürecine kaldığı yerden devam ediyor. Neil Gaiman’ın kült çizgi roman serisinden uyarlanan Netflix dizisi, Hollywood grevleri nedeniyle bekletilen yapımlar arasındaydı. Devam kararı setten paylaşılan bir fotoğraf eşliğinde duyuruldu.

The Sandman’in çekimleri aylar sonra yeniden başladı. Yeni çekimler çizgi romanların 35. yıldönümüne denk geldi. Tam da bu yıldönümü dolayısıyla Netflix, setten bir fotoğraf paylaşarak 2. sezonun ilk bakışını ortaya çıkardı. Gaiman mektup kaleme alarak dizi için “iyi şeylerin geleceğine” dair söz verdi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Bu hafta Netflix için The Sandman’in bir sonraki hikâye dizisinin prodüksiyonuna resmen yeniden başlıyoruz. Dâhi Allan Heinberg, kamera önündeki ve arkasındaki sayısız insan sonsuz derecede özel bir şey inşa ediyor ve bu hikâyeleri bir zamanlar hayal bile edilemeyecek bir şekilde hayata geçiriyor.

- Reklam -

“Hayallerimizin bizi nereye götüreceğini asla bilemeyiz. Otuz beş yıl önce bugün, The Sandman’in ilk sayısı yayınlandı ve pek çok insanı ve karakteri, o zamanlar bile imkansız gibi görünen yollara soktu. O zamanlar çoğu çizgi romanda süper kahramanlar yer alırdı. Sandman öyle değildi. Başka hiçbir şeye benzemiyordu ama büyülü bir şekilde (sıkı çalışma, gençliğin verdiği aşırı güven ve vizyona inanan bazı kilit kişilerden oluşan sihir) kafamdaki hikâyeyi anlatma ve Morpheus ile Sonsuz’un geri kalanını hayata geçirme fırsatı verildi.”

İşte setten paylaşılan ilk bakış fotoğrafı:

The Sandman 2. Sezon Çekimleri İlk Bakış Fotoğrafı

Neil Gaiman The Sandman 2. Sezon Hakkında ‘İyi Şeyler’in Geldiğini Söyledi

Netflix gelecek sezondan özellikle “2. Sezon” olarak bahsetmiyor. Bunun yerine sadece “yeni bölümler” deniyor. Senarist ve oyuncu grevleri yeni sezonun başlamasını engellemişti. Fakat grevlerin sona ermesiyle birlikte çekimler yeniden başlamış oldu.

- Reklam -

The Sandman’in 2. sezonu için henüz bir yayın tarihi belirlemedi. Gaiman yeni bölümler hakkında daha fazla ipucu vererek şunları söyledi:

 “Bir yolculuk başlıyor; bu yolculuk bizi Kader’in bahçesinden Cehennem’e, Rüya’nın Kalbi’nden Antik Yunan ve devrimci Fransa’ya ve oradan da benim bile tam olarak hayal edemediğim yerlere götürecek. Sabırlı olacağım. İyi şeyler geliyor.”

The Sandman 2. Sezon Çekimleri Devam Ediyor

The Sandman 2. sezon hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz. TV dünyasından yeni gelişmeler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    Bu haberi bekliyorum ne zamandır. Çok iyi oldu.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Frances Sternhagen 93 Yaşında Hayatını Kaybetti

“Sex and the City” Dizisinin Yıldızı Frances Sternhagen 93 Yaşında Hayatını Kaybetti

Samanyolu Galaksisi'nin Dışında İlk Defa Disk Gözlemlendi

Gökbilimciler Samanyolu Galaksisi’nin Dışında İlk Defa Disk Oluşumu Gözlemledi