in ,

“The Sandman”ın 2. Sezonu Daha Fazla ‘Ölüm’ İçerecek

The Sandman 2. Sezon, Ölüm karakterine daha fazla yer verecek. Oyuncu Kirby Howell-Baptiste, yeni bölümlerdeki rolü hakkında konuştu.

The Sandman 2. Sezon Daha Fazla 'Ölüm' İçerecek
- Reklam -
- Reklam -

The Sandman 2. Sezon, daha fazla Ölüm içeren sahneye sahip olacak.

The Sandman‘in heyecanla beklenen bir sonraki sezonu için, esrarengiz karakter Ölüm’ü canlandıran Kirby Howell-Baptiste‘den gelen önemli bir açıklama hayranlar arasında şimdiden heyecan dalgaları yaratmaya başladı. We Strangers filminin tanıtımı sırasında Collider‘a özel bir röportaj veren Howell-Baptiste, izleyicilerin gelecek sezonda neler bekleyebilecekleri konusunda ağzındaki baklayı çıkardı ve Ölüm’ün rolüne daha fazla odaklanılacağını imâ etti.

İlk sezonda Howell-Baptiste sadece bir bölümde yer aldı. The Sound of Her Wings (Kanatlarının Sesi) adlı altıncı bölüm aynı zamanda sezonun en iyi bölümlerinden biri olarak kabul edildi. Howell-Baptiste, 2. sezonda “daha fazla bölümde” yer alacağını doğruladı.

- Reklam -

“Ölüm bu sezonun büyük bir parçası ve hayranların görmesi için çok heyecanlandığım ailenin bazı inanılmaz hikâyeleri var.”

The Sandman 2. Sezon Daha Fazla 'Ölüm' İçerecek

Oyuncu ayrıca The Sandman 2. Sezon bölümlerinin hayranlarını daha da memnun etme potansiyeline sahip olduğunu söyledi:

“Geri dönmek harikaydı. Çünkü bu sezondaki bölümlerle ilgili hayranlar sanırım oldukça heyecanlanacaklar. Dizi sanki iki yönlü bir yol gibi hissediliyor. Sadece bir şeyler ortaya koymak değil; Neil’in dinlemesi, hayranlara cevap vermesi ve ardından onlara istedikleri, bağırdıkları, yalvardıkları şeyleri vermesi gibi. Bu yüzden sanırım hayranlar bu hikâyelerin genişletilmesinden, karmaşıklıklarından, aileden ve tüm bu dinamiklerden gerçekten heyecan duyacaklar; bu sezonu, bu devam eden bölümleri daha da fazla izleyecekler.”

The Sandman 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Yeni bölümlerin kesin yayın tarihi gizemini koruyor. Howell-Baptiste dizinin çekim zorluklarına değinerek sürecin gelişen doğasına da vurgu yaptı ve çekimlerin ne zaman biteceğini bilmediğini söyledi.

- Reklam -

“Çekimleri asla bitmiyor. Bölümlere devam ettikçe çekimlere de devam ediyoruz. Bilmiyorum çünkü geçen yıl çekim planlaması açısından değişen çok fazla şey oldu. Gerçekten bilmiyorum.”

The Sandman 2. Sezon Daha Fazla 'Ölüm' İçerecek


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: The Sandman Dizi Evreni Spin-off’larla Genişleyebilir: Neil Gaiman Olası Projelerden Bahsetti


Neil Gaiman daha önce, Rüya (Tom Sturridge), Arzu (Mason Alexander Park), Umutsuzluk (Donna Preston) gibi karakterlerin yer aldığı Endless’ta daha fazla aile dinamiği keşfedileceğinin ipuçlarını vermişti. Ancak yeni karakter Hezeyan’ı kimin canlandıracağı henüz açıklanmadı.

The Sandman 2. sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Wes Anderson'ın Kısa Filmleri Tek Bir Antolojide Buluşuyor

Wes Anderson’ın Oscar Ödüllü “The Wonderful Story of Henry Sugar” ve Kısa Filmleri Tek Bir Antolojide Buluşuyor

Bambaşka Kediler: Selçuk Demirel'in Kedileri Bir Arada

Selçuk Demirel’in Kedileri Bir Arada: “Bambaşka Kediler” Raflarda