in ,

“Bad Boys” Serisi Büyümeye Devam Ediyor: “Ride or Die”ın Başarısının Ardından 5. Film İhtimali Gündemde

Bad Boys 5 filmi için hazırlıklar başlamış olabilir. “Ride or Die”ın başarısıyla birlikte Will Smith ve Martin Lawrence’lı macera devam edebilir.

Bad Boys 5 Filmi İhtimali Güçlendi
- Reklam -
- Reklam -

Bad Boys 5 ufukta göründü. Sinemalara yeni gelen dördüncü film Ride or Die’ın gişe başarısı, Will Smith ve Martin Lawrence’ın başrolünde yer aldığı aksiyon komedi serisinin yeni bir maceraya daha koşmasına olanak tanıyor.

Bad Boys serisi, son filmi Bad Boys: Ride or Die ile gişe rekorları kırarak serüvenine devam ediyor. Film, açılış haftasında 104,6 milyon dolar hasılat elde ederek büyük bir başarıya imza attı ve bu başarının ardından 5. film için beklentiler arttı.

1995 yılında Michael Bay’in yönetmenliğinde başlayan Çılgın İkili serisi, Will Smith ve Martin Lawrence’ın canlandırdığı Miami polisleri Mike Lowrey ve Marcus Burnett’in maceralarını konu alıyor. Serinin son filmi olan Bad Boys: Ride or Die, 7 Haziran 2024’te vizyona girdi ve dünya çapında büyük ilgi gördü. Bu ilgi, serinin geleceği ve Bad Boys 5 filmi hakkında yeni tartışmaları da beraberinde getirdi.

- Reklam -

Bad Boys 5 Filmi Gelebilir

Will Smith ve Martin Lawrence, Entertainment Weekly ile yaptıkları röportajda Çılgın İkili evrenine dönme şartlarını açıkladılar. Smith, Bad Boys serisinin sadece devam filmleri yapmak için değil, anlattıkları hikâyelerin izleyiciler için anlamlı ve eğlenceli olmasını istediklerini vurguladı.”Mike ve Marcus ile sinema salonunda olmak, evde olmak gibi hissettiriyor,” diyen Smith, serinin evreninin ve karakterlerinin keşfetmekten büyük keyif aldıkları bir dünya olduğunu belirtti. Ancak, her yeni film için güçlü bir hikâye ve karakterlerin gelişimi olması gerektiğini de ekledi.

“Her zaman yeni bir şey söylemek ve karakterlerin gelişimini ilgi çekici hâle getirmek istiyorum. 5. film için de benzer bir yaklaşım benimsiyoruz.”

“Bad Boys 5” Filmi Doğru Bir Senaryo ile Gelebilir

Lawrence ise, Bad Boys filmlerinin çekimlerinde her zaman büyük bir eğlence yaşadıklarını ve hayranların taleplerine her zaman açık olduklarını söyledi.

“Will ve ben birlikte çalışmaktan çok keyif alıyoruz, bu yüzden hayranlar istedikçe ve talep oldukça onlara istediklerini vermeye devam edeceğim.”

- Reklam -

Yıldız oyuncu bu sözleriyle birlikte Bad Boys 5 için kapıyı açık bıraktı. Ancak tıpkı Smith gibi filmin mantıklı bir devamlılık sağlaması gerektiğinin de altını çizdi.

Bad Boys 5 Geliyor mu

Bad Boys: Ya Hep Ya Hiç, eleştirmenlerden karışık yorumlar alsa da izleyicilerden büyük beğeni topladı. Rotten Tomatoes’da eleştirmenlerden %63 onay alan film, seyirciler tarafından daha yüksek bir değerlendirme ile karşılandı. Filmin başarısı, serinin bugüne kadar toplamda 840 milyon dolardan fazla hasılat yapmasını sağladı. Haliyle serinin potansiyel 5. filmi için güçlü bir zemin oluşturuyor.

Şu an için de Bad Boys 5 ile ilgili resmi bir duyuru yapılmış değil. Dördüncü yapım ise sinemalardaki gösterimine devam ediyor.

Aksiyon komedi serisinin devam etme ihtimali hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, yeni sinema haberleri için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Ayşe Yılmaz

Ankara doğumlu, Antalya'da yaşıyor. Hacettepe Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun. Hayalleri arasında iyi bir İngilizce öğretmeni olmak veya çevirmenlik yapmak var. İngilizce dışında Almanca da bilmekte. Boş zamanlarında kitap okumayı, yürüyüş yapmayı ve arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Bu ikiliyi seviyorum, Martin Lawrence’ın, Eddie Murphy ile olan Müebbet Kuşları da muazzamdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Nightscarred: Forgotten Gods Oyun

Türk Mitolojisinden İlham Alan “The Nightscarred: Forgotten Gods” Oyunu Geliyor: İşte İlk Fragman ve Detaylar

10.000 Ships Dizisi Yeni

Rafa Kaldırılan “Game of Thrones” Dizisi “10.000 Ships” Yeniden Geliştirme Aşamasına Alındı