in , ,

“Bad Boys 4” Filmi için İlk Fragman Yayınlandı: Will Smith ve Martin Lawrence Yeniden Bir Arada

Bad Boys 4 fragmanı yayınlandı. “Bad Boys: Ride or Die” olarak adlandırılan yeni film, bu yaz sinema salonlarına konuk olacak.

Bad Boys 4 Fragman - Ride or Die
- Reklam -
- Reklam -

Bad Boys 4 fragmanı paylaşıldı. Çılgın İkili serisi, yıllar sonra yeni bir devam macerasıyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

1995 senesinde Columbia Pictrues imzasıyla sinemaseverlerin beğenisine sunulan ilk Bad Boys (Çılgın İkili), aksiyon ve komediyi buluşturan yapımlar arasında özel bir yer edinmişti. George Gallo’nun yaratıcılığını, Michael Bay’in ise yönetmenliğini üstlendiği ilk yapım kısıtlı bütçesine rağmen dünya gişesinde yaklaşık 150 milyon dolar kazandırmıştı.

Will Smith’in popülerliği artarken serinin devam filmi 2003’te izleyicilerle buluşmuş ve yapımın dünya gişesi 273 milyon doları yakalamıştı. Ardından sessizliğe gömülen Çılgın İkili serisi, 2020’de üçüncü film Bad Boys for Life ile macerasına devam etmişti. Serinin üçüncü filminde yönetmen koltuğuna Adil El Arbi ve Bilall Fallah ikilisi geçmiş; yapım da dünya çapında 200 milyon dolardan fazla hasılat toplamıştı.

- Reklam -

Şimdiyse izleyiciler Will Smith ve Martin Lawrence’ın tekrar bir araya geldiği dördüncü film için geri sayıma geçmiş durumda. Yeni filmin tam adının Bad Boys: Ride or Die olduğu açıklanırken yapımdan ilk fragman da yayına verildi.

Bad Boys 4 Fragmanı – Ride or Die | İZLE

YouTube video

(Fragmanı Youtube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Çekimleri geçen mart ayının başlarında tamamlanan yapımdan ilk fragman Sony Pictures Entertainment tarafından paylaşıldı.

Yapımdan yayınlanan ilk fragman, serinin bir önceki filminde öldürülen Kaptan Howard’ın (Joe Pantoliano) yolsuzlukla suçlanması ve Mike ile Marcus’un eski akıl hocalarına komplo kurulduğunu kanıtlamak zorunda kalışlarını ekrana taşıyor.

Bad Boys 4 Fragmanı - Ride or Die

Yapımın yönetmenliği önceki filmde olduğu gibi Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından gerçekleştiriliyor. İkili verdikleri bir demeçte şunları kaydetmişti:

- Reklam -

“Aslında izleyicilerin bu filmleri severek izlemesinin nedeni karakterlerdir. Dolayısıyla bu karakter anları üzerinde daha da derinleştik. Kamera hareketleri ve sette yönetmenlik anlamında öğrendiğimiz her şeyle kendimizi zorlamaya ve daha ileri gitmeye çalıştık. Bazen daha klasik bir film olduğu için bir öncekinde denemediğimiz daha acayip çekimler yaptık. Bu kez, daha acayip ve daha çılgın bir yol izliyoruz.”

Bad Boys 4 filminde Smith, Lawrence ve Pantoliano’nun yanı sıra Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Paola Nuñez, Eric Dane, Ioan Gruffudd, Jacob Scipio, Melanie Liburd ve Tasha Smith yer alıyor.

Bad Boys 4 Çekimleri - Çılgın İkili

Bad Boys: Ride or Die filmi 7 Haziran 2024’te sinema salonlarında gösterime girecek.

Bad Boys 4 filmi hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından yeni haberler için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erdo erdo dedi ki:

    Bad boys bad boys watcha gonna do , whatcha gonna do when they come for you

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sopranos Yaratıcıları Korku Filmi

“The Sopranos”un Yazarlarından Korku Filmi Geliyor

Karayip Korsanlari Film Serisi Yeniden Baslatma

“Karayip Korsanları” Geri Dönüyor: Yeni Film, Seriyi Sıfırlayarak Yeniden Başlatacak