in ,

“The Sopranos”un Yazarlarından Korku Filmi Geliyor

“The Sopranos” dizisinin yazarları, New Line Cinema için bir korku filmi çekecek. David Chase henüz adı açıklanmayan yapımın yönetmen koltuğuna geçiyor.

The Sopranos Yaratıcıları Korku Filmi
- Reklam -
- Reklam -

The Sopranos dizisinin yaratıcısı David Chase ile kült dizinin yapımcı ve yazarlarından Terence Winter, New Line Cinema’nın yeni korku filmi için yeniden bir araya geliyor.

Emmy ödüllü yönetmen David Chase, henüz ismi açıklanmayan bir korku filminde yönetmen koltuğuna geçiyor. Chase’e, HBO klasiği The Sopranos’ta birlikte çalıştığı yapımcı ve senarist Terence Winter eşlik ediyor.

Korku türünde olacağı belirtilen filmin konusu saklı tutuluyor. Bununla birlikte yapımın, 2007 yılında ekranlara veda eden The Sopranos’tan beri Chase ve Winter’ın ilk ortak çalışması olacağı da belirtiliyor.

- Reklam -

The Sopranos Yaratıcıları Korku Film

“The Sopranos” Ekibinden Korku Filmi

Deadline’ın haberine göre Chase, The Sopranos’un öncesini konu alan The Many Saints of Newark’ta beraber çalıştığı yapımcı Nicola Lamber ile birlikte Riverain Pictures aracılığıyla filmin yapımcılığını da üstlenecek. Terence Winter Cold Front Productions adına, Rachel Winter da Tangerine Pictures adına filmin yönetici yapımcılığını üstlenenler arasında yer alacak.

Winter’ın, The Sopranos dizisi dışındaki başarıları arasında Martin Scorsese imzalı The Wolf of Wall Street filminin senaryosuyla Oscar adaylığı alışı bulunuyor. Sanatçı ayrıca HBO’nun bir başka popüler dizisi Boardwalk Empire’ın da yaratıcılığını üstlendi. Winter son olarak Kingsley Ben-Adir’in başrolünde yer aldığı Bob Marley: One Love filminin senaryosunu kaleme aldı ve yapım dünya çapında 169 milyon dolar gişe hasılatı elde etti.

The Sopranos Korku Filmi

- Reklam -

New Line Cinema çatısı altında geliştirilecek korku filminin oyuncu kadrosu, konusu ve vizyon tarihi gibi detaylar ilerleyen günlerde belli olacak.

İlginizi çekebilir: The Sopranos Severlerin Okuması Gereken 6 Kitap

David Chase ve Terence Winter imzalı bir korku filmi fikri sizde nasıl karşılık buluyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Evrenin En Yaşlı Yıldızlardan Biri Keşfedildi

Evrenin En Yaşlı Yıldızlardan Biri Samanyolu Galaksisi’nin Yakınlarında Keşfedildi

Bad Boys 4 Fragman - Ride or Die

“Bad Boys 4” Filmi için İlk Fragman Yayınlandı: Will Smith ve Martin Lawrence Yeniden Bir Arada