in , ,

“Civilization VII” Kesinleşti: İşte Oyundan İlk Tanıtım

Civilization 7 geliyor. Dünyanın en popüler strateji oyunlarından biri olan maceranın yeni halkası için ilk fragman paylaşıldı.

Civilization 7 Geliyor: İşte Oyundan İlk Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Civilization 7 PC ve konsollara gelmeye hazırlanıyor. Popüler strateji oyunu yıllar sonra devam macerası ile oyuncuların karşısına çıkıyor. İlk fragman paylaşıldı.

2K’nin stüdyosu Firaxis Games tarafından geliştirilen oyunun duyurusu Summer Game Fest 2024 etkinliğinde yapıldı. Serinin sevilen oyunlarından sonra gelen bu yeni seri, bilinen normlardan önemli ölçüde ayrılıyor.

Civilization oyunları genellikle önce PC’ye ardından konsollar için çıkardı. Ancak Civilization 7, ilk kez PC ve konsollara eş zamanlı olarak gelecek. 2K bu sürprizi önceden sızdırmıştı. 7 Haziran’da firmanın web sitesine oyunun logosu yüklenmiş, ardından kısa süre sonra kaldırılmıştı.

- Reklam -

Civilization 7 Oyunu Geliyor

Ünlü oyun tasarımcısı ve Firaxis’in kurucusu Sid Meier, Summer Game Fest 2024’teki tanıtım fragmanının sonunda oyuncularla buluştu. Uzun süredir devam eden destekleri için hayranlarına teşekkür eden Meier, Civilization 7’nin 2025 yılında çoklu platform desteğiyle piyasaya sürüleceğini duyurdu.

Oyunun hedef platformları arasında PS4, PS5, PC, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch yer alıyor. Civilization 6’nın Switch versiyonu göz önüne alındığında, 7. ana serinin de Nintendo’nun hibrit konsolunda hiçbir özden ödün vermeyeceği öngörülüyor. Civilization 6 Switch’te sadece 5.2 GB yer kaplayarak övgü almıştı.

Yayınlanan tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz:

Civilization 7 Duyuru Fragmanı

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Tanıtım fragmanı oyunun kendisine dair pek bir ipucu vermiyor. Ancak görkemli bir prodüksiyon değerine ve heyecan verici bir müzik kullanımına sahip. Christopher Chiyan Tin’in Civilization 4 için bestelediği Baba Yetu adlı koro parçası akıllara geliyor. Bu şarkı, Grammy Ödülleri’nde bir video oyunu şarkısı için ilk adaylık ve kazanma unvanlarını elde etmişti. Firaxis henüz fragmanın bestecisini açıklamadı.

Oyunun net bir çıkış tarihi vermemesi, 2025 yılı için ikinci yarıyılı işaret ediyor. 21. yüzyıldaki ana Civilization oyunlarının çıkış ayları eylül veya ekim olmuştu.

Civilization 7 Fragman

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: İlk Neuralink Hastası Düşünce Gücüyle Satranç ve Civilization VI Oynadı

Civilization 7 oyunundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Game Rant

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Brandon Sanderson - Fırtına Işığı 5. Kitap - Wind and Truth

Brandon Sanderson, Yeni “Fırtınaışığı Arşivi” Kitabı “Wind and Truth”u Tamamladı

Call of Duty: Black Ops 6 Oynanış Fragman - Detaylar

Tam 309 GB Olacak: “Call of Duty: Black Ops 6” için Oynanış Fragmanı Yayınlandı