in , ,

“Cobra Kai” Finali 3 Kısımda Yayınlanacak: İşte Yayın Tarihleri ve İlk Fragman

Cobra Kai final sezonu 3 kısım hâlinde yayınlanacak. Netflix, “Karate Kid” spin-off dizisinin 6. sezonu için yayın tarihlerini bir fragman eşliğinde duyurdu.

Cobra Kai Finali Tarih Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai final sezonu hakkında yeni detaylar açıklandı. Netflix, 6. sezon için ilk fragmanı paylaşırken dizinin 3 kısım hâlinde yayına gireceğini de duyurdu.

Sinema yolculuğuna 1984’te başlayan The Karate Kid, geçen seneler boyunca yeni devam filmleri ve video oyunlarla kendine has bir marka yaratmayı başardı. Şimdilerde seri, yeni bir sinema yapımı ile beyaz perdeye dönmeye hazırlanırken The Karate Kid’in dizi formatındaki spin-off’u da finale hazırlanıyor.

İlk bölümü 2018’de YouTube Red / Premium üzerinden yayına giren Cobra Kai, üçüncü sezonuyla birlikte hikâyesini Netflix üzerinden hayranlarıyla buluşturmaya başlamıştı.

- Reklam -

Ocak 2023’te, yaratıcılığını Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg’ün üstlendiği dizinin 6. sezon ile final yapacağı açıklandı. Final sezonunun çekimleri ise Şubat 2024’te başladı.

Cobra Kai Finali Tarih Fragman - 6. Sezon - Netflix

Hayranlar, Johnny Lawrence (William Zabka) ve Daniel LaRusso’ya (Ralph Macchio) veda etmeden önce son bir hesaplaşma izleme fırsatı bulacak. Dizinin final sezonu, daha önceki sezonlardan farklı olarak 10 yerine 15 bölümden oluşacak ve 6. sezon 3 kısım hâlinde yayınlanacak.

6. Sezon, Cobra Kai ve Terry Silver’ın (Thomas Ian Griffith) 5. Sezon sonundaki yenilgisinin ardından yaşanan maceraları konu alacak. Vadi’deki en büyük tehditlerden birinin ortadan kalkmasıyla Miyagi-Do gözünü Sekai Taikai olarak bilinen dünya karate şampiyonasına dikecek.

Cobra Kai Final Tarihleri Açıklandı

Cobra Kai final sezonu toplam 15 bölümden oluşacak. 5’er bölümlük 3 kısım için belirlenen yayın tarihleri ise aşağıdaki gibi:

  • 1. Kısım- 18 Temmuz 2024
  • 2. Kısım – 28 Kasım 2024
  • 3. Kısım – 2025

Cobra Kai 6. Sezon İlk Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Finalden yayınlanan ilk tanıtım eski rakipler Johnny ve Daniel arasında yeni bir müsabaka için zemin hazırlıyor.

Zabka, Macchio ve Martin Kove’ye Sean Kanan, Yuji Okumoto, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio ve Paul Walter Hauser’ın eşlik etmesi bekleniyor.

Ayrıca Blue Beetle’ın yıldızı Xolo Maridueña da genç dövüşçü arkadaşları Mary Mouser, Tanner Buchanan, Jacob Bertrand, Peyton List, Gianni DeCenzo, Dallas Dupree Young, Joe Seo ve Griffin Santopietro’nun karşısında Miguel Diaz rolüyle geri dönecek. Yeni sezonda yer almayacağı kesinleşen tek isim ise Hilary Swank olacak.

Cobra Kai Finali Tarih Fragman - 6. Sezon

Dizi her ne kadar Cobra Kai’nin macerasını noktalayacak olsa da Jon Hurwitz’in aktardığına göre Miyagiverse ile eserin dahil olduğu kurgu evreni genişlemeye devam edecek. Yapımın diğer yaratıcıları Hayden Schlossberg ve Josh Heald, aynı evrende geçecek yeni spin-off’lar fikrine sıcak bakıyorlar.

Cobra Kai finali hakkındaki beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, dizi dünyasındaki son gelişmeler için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Enceladus Kıyameti - Gökcan Şahin

Gökcan Şahin’in Yeni Uzay Operası “Enceladus Kıyameti” Raflarda

He-Man Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu

Amazon’un Live-Action “He-Man” Filminde Vizyon Tarihi Belli Oldu