in , ,

“Cobra Kai” Dizisinde 6. ve Final Sezonu Çekimleri Başladı: İşte İlk Tanıtım (Video)

Cobra Kai 6. Sezon çekimleri başladı. Netflix’in popüler “Karate Kid” dizisi final sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cobra Kai 6. Sezon Çekimleri Başladı (Video)
- Reklam -
- Reklam -

Cobra Kai 6. Sezon çekimlerinin başladığı bir tanıtım videosu ile duyuruldu. Karate Kid evreninde geçen ve önce Youtube Red, daha sonrasında Netflix ile yolculuğuna devam eden dizi final yapmaya hazırlanıyor.

İlk olarak YouTube Red’de başlayan dizi, büyük bir takipçi kitlesi kazanarak Netflix orijinaline dönüştü ve hem eski hem de yeni hayranlarını kendine çekti. Şimdi de Netflix tarafından yayınlanan yeni bir kamera arkası videosu, Ralph Macchio, William Zabka ve diğer tanıdık yüzlerin de aralarında bulunduğu oyuncu kadrosunun “destansı bir sona” hazırlandığını gösteriyor.

Tanıtım videosu, oyuncuların duygularını ifade etmeleriyle açılıyor ve bu sezonun son sezonları olacağının farkına varmaları nedeniyle çekim sürecini “acı-tatlı” olarak tanımlıyorlar. Nostalji ve veda duygularına rağmen oyuncular dövüş sahnelerinin önceki sezonların belirlediği yüksek standartları karşıladığından emin olmak için özenle antrenman yaparken görülüyor.

- Reklam -

Cobra Kai 6. Sezon Çekimleri Başladı (Video)

Cobra Kai 6. sezon ile final yapacak olmasına rağmen mirası sona ermeyecek. Jackie Chan ve Ralph Macchio’nun yanı sıra genç bir yıldızın da yer alacağı ve 13 Aralık’ta vizyona girmesi planlanan yeni bir Karate Kid filmi de daha öncenden duyurulmuştu. Her ne kadar filmin diziyle ilgisi olmayacağı gibi bir bilgi paylaşılmış olsa da, ilk Karate Kid evrenindeki yaşananlara uygun olarak hazırlanacağı tahmin ediliyor. Ayrıca, dizinin ortak yaratıcısı Jon Hurwitz, dövüş sanatları evreninin izleyicileri büyülemeye devam etmesini sağlayacak bir spin-off olasılığının ipuçlarını verdi.

Cobra Kai 6. Sezon Çekimleri Başladı Duyuru Videosu | İZLE

YouTube video

(Duyuru videosunu YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin 6. sezon ile final yapacağı Ocak 2023’te ortaya çıkmıştı. Hayranlar son sezonun ne zaman yayınlanacağı uzun süredir merak ediyor. Ancak Cobra Kai 6. Sezon yayın tarihi gizemini koruyor. Netflix’teki geçmiş sezonların prodüksiyon zaman çizelgeleri incelendiğinde, dizinin yaratıcılarının titiz bir programa bağlı kaldıkları görülüyor. Yakın zamanda başlayan prodüksiyon, 4. sezonun zaman çizelgesiyle örtüşüyor ve bu da aralık ayında yayınlanabileceğine işaret ediyor. Ancak Netflix’in tüm sezonları yayınlanmadan önce tamamlama geleneği, daha uzun bir post-prodüksiyon sürecine işaret ediyor ve haliyle daha erken bir prömiyer tarihi olası görünmüyor.

- Reklam -

Xolo Maridueña Cobra Kai 6. Sezon Hakkında Konuştu

Cobra Kai 6. Sezon Xolo Maridueña

Cobra Kai’de Miguel Diaz’ı canlandıran Xolo Maridueña, Blue Beetle ile 51. Saturn Ödülleri’nde En İyi Genç Erkek Oyuncu ödülünü kazanmıştı. Bu sırada dizi hakkında da konuştu ve 6. Sezon senaryolarını değerlendirdi. Konunun gidişatından duyduğu şaşkınlığı dile getiren Maridueña, hayranlara yaratıcıların projeyi Karate Kid serisine duydukları büyük sevgiyle başlattıklarını ve muhteşem bir şekilde sonuçlandırmaya kararlı olduklarını söyledi. Maridueña rol için gereken özverinin altını çizerek, “Karate diyarında eziyet bitmez!” dedi.beklemesine neden oldu.

Cobra Kai 6. ve final sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, Karate Kid dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sarah Snook - The Picture of Dorian Gray Tiyatro Uyarlaması

“Succession”ın Yıldızı Sarah Snook, “The Picture of Dorian Gray”den Uyarlanan Tiyatro Oyununda Başrolde

Bong Joon-ho Yeni Film En Yüksek Bütçeli Güney Kore Yapımı

“Parazit” ile Oscar Tarihine Geçmişti: Bong Joon-ho’nun Yeni Filmi, Kore’nin En Yüksek Bütçeli Sinema Yapımı Olacak