in ,

Dwayne Johnson’ın 10 Yıl Önceki Gerilim Filmi Netflix ile Yeniden Gündeme Oturdu

Dwayne Johnson başrollü gerilim filmi “Snitch”, vizyona girmesinden 10 yıl sonra Netflix’in en çok izlenenler listesine girmeyi başardı.

Dwayne Johnson'ın 10 Yıl Önceki Filmi Yeniden Gündemde
- Reklam -
- Reklam -

Dwayne Johnson’ın başrolünde yer aldığı 2013 yapımı gerilim filmi Snitch, Netflix’in küresel Top 10 listesinde büyük bir sürprize imza attı.

Film, bir baba figürünün uyuşturucu satıcısını çökertmek ve oğlunu kurtarmak amacıyla tehlikeli bir göreve girişini anlatıyor. Dwayne Johnson, John Matthews karakteriyle başrolde yer alıyor ve oğlunu kurtarmak için uyuşturucu ticaretinin içine giriyor.

2013 yılında vizyona giren Snitch o dönemde pek dikkat çekmemiş ve istediği verimi alamamıştı. Ancak şimdi Netflix platformunda 4.1 milyon saatten fazla izlenme süresiyle daha iyi şekilde parlamayı başardı.

- Reklam -

Dwayne Johnson'ın 10 Yıl Önceki Filmi Yeniden Gündemde

Netflix, 28 Ağustos – 3 Eylül tarihleri arasında en çok izlenen İngilizce filmleri listesini açıkladığında Snitch 2.3 milyon izleyici tarafından tercih edilerek 10. sıraya yükseldi. Listeye girmesiyle birlikte film popüler Netflix yapımları arasına yerleşti ve izleyici kitlesini daha fazla kendine çekti.

İşte Dwayne Johnson Başrollü “Snitch” Filminin Başarılı Olma Nedenleri

Dwayne Johnson'ın 10 Yıl Önceki Filmi Yeniden Gündemde

Peki Snitch neden vizyona girdikten tam 10 yıl sonra, üzerindeki ölü toprağını bu kadar başarılı bir şekilde atabildi? Şimdiye kadar bu çıkış neden gerçekleşmedi? İşte nedenleri:

- Reklam -
  • Netflix Etkisi: Netflix’e yeni eklenen içerikler hızla izleyici çekiyor. Snitch de Netflix’in yeni yayınları arasında yer aldığında hemen ilgi gördü ve izlenme sayıları arttı.
  • Oyuncu Kadrosu: Dwayne Johnson’ın yanı sıra Susan Sarandon, Benjamin Bratt, Barry Pepper ve Michael K. Williams gibi ünlü oyuncular da filmde yer alıyor. Ayrıca Jon Bernthal ve David Harbour gibi isimler filmde küçük rollerde oynuyor ve o gün için pek tanınmıyor olsalar da son yıllarda büyük bir popülerlik kazandılar.
  • Yeniden Keşif: Snitch Netflix platformunda sanki daha yeni çıkmış gibi yeniden keşfedildi. The Rock her ne kadar o yıllarda da tanınan bir isim olsa da, şimdiye kıyasla ünsüz bile sayılabilirdi. Bu nedenle Netflix’teki gösterimi dünya çapında çok daha fazla izleyiciyi cezbetmeyi başardı.

Filmi henüz izlemediyseniz fragmanına hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

Snitch Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Sizler Snitch’i izlemiş miydiniz? Filmin yıllar sonra yeniden gündem olması hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rotten Tomatoes Hakkında İddia

Film Eleştiri Sitesi Rotten Tomatoes’taki Bazı Eleştirmenlerin Para Karşılığı Olumlu Yorum Yazdığı İddia Edildi

Norveç'te 6. Yüzyıldan Kalma Nadir Altın Takılar Bulundu

Norveç’te Yüzyılın ‘Altın’ Keşfi: Yürüyüşe Çıkan Bir Adam 6. Yüzyıldan Kalma Eşine Az Rastlanır Takılar Buldu