in , ,

“Foster’s Home for Imaginary Friends” Çizgi Dizisinin Yeni Macerası Geliyor

“Foster’s Funtime for Imaginary Friends” duyuruldu. “Foster’s Home for Imaginary Friends” spin-off’u geliştirme aşamasında.

Foster’s Funtime for Imaginary Friends - Foster’s Home for Imaginary Friends
- Reklam -
- Reklam -

Foster’s Funtime for Imaginary Friends çizgi dizisi için çalışmalara başlandı. Cartoon Network’ün sevilen macerası Foster’s Home for Imaginary Friends’e spin-off geliyor.

The Powerpuff Girls’ün yaratıcısı Craig McCracken tarafından geliştirilen Foster’s Home for Imaginary Friends 2004 ve 2009 yılları arasında toplam 6 sezon ve 87 bölüm yayınlanmış; bir dönemin çocukları üzerinde dikkat çekici bir etki bırakmayı başarmıştı.

6 Primetime Emmy ödülünün de sahibi olan çizgi dizi Türkiye’de Foster’ın Hayali Dostlar Mekânı ismiyle izleyicilerin beğenisine sunulmuştu.

- Reklam -

Şimdi ise Fransa’da gerçekleştirilen Annecy Animasyon Film Festivali’nde Foster’s Home for Imaginary Friends’in spin-off’u Foster’s Funtime for Imaginary Friends duyuruldu.

Variety’nin haberine göre Warner Bros. Animation, Cartoon Network Studios ve Hanna-Barabera Studios Europe Foster’ın dünyasını geri getirmek üzere çalışmalara başlayacak.

“Foster’s Funtime for Imaginary Friends” Okul Öncesi Çocukları Hedefleyecek

2004 yılındaki çizgi diziden farklı olarak yeni spin-off Foster’s Funtime okul öncesi izleyici kitlesini hedef alacak. Ayrıca Bloo ve Madam Foster, yeni dizide de yer alan eski karakterler arasında bulunacak.

Foster’s Funtime for Imaginary Friends

Çocukların hayali arkadaşlarını bıraktığı bir yetimhanede geçen Foster’ın Hayali Dostlar Mekânı, Mac ve evlat edinilmeyen ve Mac’in onu düzenli olarak ziyaret etmesi şartıyla evde kalmasına izin verilen arkadaşı Bloo’nun serüvenlerini konu alıyordu.

- Reklam -

Yayın süresi boyunca eleştirel anlamda büyük başarılar elde eden çizgi dizinin seslendirme kadrosunda 13 Going 30’den Sean Marquette, Megamind vs. the Doom Syndicate’tan Keith Ferguson, Futurama’dan Phil LaMarr, Spongebob Squarepants’ten Tom Kenny, W.I.T.C.H.’ten Candi Milo ve The Powerpuff Girls’ten Tom Kane bulunuyordu.

Foster’s Funtime for Imaginary Friends - Foster’s Home for Imaginary Friends Çizgi Dizi

Foster’s Funtime for Imaginary Friends çizgi dizisi için ise henüz bir çıkış tarihi duyurulmadı.

Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’nde duyurulan diğer animasyonlar arasında yeni Adventure Time spin-off’ları, Regular Show’un macerası, Japonya’da geçen bir Scooby-Doo hikâyesi olan Go-Go Mystery Machine gibi dikkat çekici yapımlar bulunuyor.

Foster’s Funtime for Imaginary Friends hakkındaki düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Go-Go Mystery Machine - Yeni Scooby-Doo Çizgi Filmi

Japonya’da Geçecek Yeni “Scooby-Doo” Çizgi Dizisi “Go-Go Mystery Machine” Duyuruldu

Watchmen Animasyon Filmi Fragman

Alan Moore Klasiği “Watchmen” Animasyon Filmi Oluyor: İşte İlk Fragman