in ,

“Gladiator 2” Filminden İlk Görseller: İşte Paul Mescal ve Pedro Pascal’lı Kanlı Arena Dövüşleri

Gladiator 2 filminden ilk görseller paylaşıldı. Paul Mescal, Pedro Pascal, Joseph Quinn ve Denzel Washington’ın filmdeki ilk görünümleri ortaya çıktı.

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller Yayında
- Reklam -
- Reklam -

Gladiator 2 filmi için ilk görseller paylaşıldı. Ridley Scott’ın 2000 yılında büyük bir beğeni toplayan ve Oscar ödüllü filminin devamı niteliğindeki Gladyatör 2, bu yılın sonlarına doğru vizyondaki yerini almaya hazırlanıyor.

Vanity Fair’in yayınladığı ilk görüntüler, çekimleri Ocak 2024’te tamamlanan filmin epik savaş sahnelerinin ve karakterlerin derin hikâyelerinin nasıl şekillendiğini gözler önüne seriyor. Paul Mescal ve Pedro Pascal’ın başrollerde olduğu film, yıllar sonra Roma’nın vahşi arenalarına dönecek.

Gladyatör 2 Ridley Scott ve Paul Mescal

- Reklam -

Gladiator 2’nin en dikkat çekici karelerinden biri Paul Mescal’in canlandırdığı Lucius’un, Pedro Pascal’ın Acacius karakterine karşı amansız bir dövüş sahnesi. Scott, Acacius’un derin pişmanlık içinde olan ve hayatında yolunu bulmaya çalışan bir Roma generali olduğunu belirtiyor. Söz konusu kanlı ve trajik sahneler filmin sadece bir devam filmi olmanın ötesinde, özgün bir hikâye sunduğunu gösteriyor.

Gladiator 2 Paul Mescal

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller

Paul Mescal, ilk Gladiator filminde Commodus’un ihanetine tanıklık eden Lucilla’nın oğlu Lucius olarak izleyicinin karşısına çıkıyor. Lucius, annesi Lucilla tarafından Roma İmparatorluğu’nun ulaşamayacağı bir yere, Afrika’nın kuzey kıyısına gönderilmiştir. Ancak yıllar sonra Roma’nın fetih hırsı hayatını alt üst eder. Pedro Pascal ise Roma’nın sınırlarını genişletme çabası içinde olan ve Maximus’un eski öğrencisi olan Marcus Acacius rolünde.

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller Denzel Washington

Denzel Washington’ın Macrinus karakteri de filmin önemli isimlerinden biri. Macrinus, eski bir köle olup silah tüccarı olarak yeni bir hayata başlar. Joseph Quinn ise Roma’nın yeni imparatoru Gata’yı canlandırıyor. İlk filmden hatırlanan Connie Nielsen da Lucius’un annesi Lucilla rolüyle geri dönüyor.

Gladiator 2 Paul Mescal İlk Görseller

- Reklam -

Gladiator 2 Filminden İlk Görseller Fred Hechinger

Gladiator 2 ilk filmde Maximus’un fedakarlığı ve ölümünün ardından geçen yılları ele alıyor. Roma’nın yozlaşmış ve ahlaksız liderliğine karşı Lucius’un nasıl bir direniş göstereceği filmin merkezinde yer alıyor. Lucilla, Lucius’u koruma amacıyla ondan uzak tutmaya çalışmış olsa da Lucius sonunda Roma’ya geri dönmek zorunda kalıyor ve burada annesinin yeni sevgilisi Acacius ile karşı karşıya geliyor.

Gladyatör 2 Joseph Quinn

Acacius ve Lucius’un arenada ölümüne dövüştüğü sahne Roma’nın güç ve ihanet dolu geçmişine karşı kişisel bir hesaplaşmayı simgeliyor. Lucius’un hayatını alt üst eden karşılaşma aynı zamanda Roma’nın büyüleyici ama bir o kadar da trajik tarihi üzerine derin bir bakış sunuyor.

Gladyatör 2 Filminden İlk Görseller Connie Nielsen

Sinema tarihinin en pahalı yapımlarından biri olduğu söylenen Gladiator 2, 22 Kasım 2024’te sinemaseverlerle buluşacak. Filmin ilk fragmanının da kısa bir süre içerisinde yayınlanması bekleniyor.

Yayınlanan ilk görselleri sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Ethem Yekta Ulaş

21 yaşındayım ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde okuyorum. Çocukluğumdan beri bir şeyler üretmeyi seviyorum ve farklı alanlarda deneyim kazanmak istiyorum. Tutkum, öğrenme isteğim ve bu alanlarda kendi tarzımı oluşturma çabamla ilerlemeye devam ediyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Güzele benziyor. İlk filmin asla yerini tutmuyor ama olsun.

  2. Avatar for Valen Valen dedi ki:

    Bi gladyatör olmadığı kalmıştı Pedro’nun. Barbie filminde Ken’i de oynar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Hellboy: The Crooked Man Filminden İlk Fragman

Jack Kesy’li “Hellboy: The Crooked Man” Filminden İlk Fragman Yayınlandı

Cobra Kai 6. ve Final Sezon Fragmanı (Türkçe)

“Cobra Kai” 6. ve Final Sezonuyla Geri Dönüyor: İşte Yeni Fragman