in ,

Adam Sandler’lı “Happy Gilmore 2” Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı

Happy Gilmore 2 filmi için çalışmalar başladı. 1996’da vizyona giren ve başrolünde Adam Sandler’ın yer aldığı maceranın devamı Netflix’e geliyor.

Happy Gilmore 2 Filmi Netflix ile Geliyor
- Reklam -
- Reklam -

Happy Gilmore 2 filmi geliyor. Başrolünde Adam Sandler’ın yer alacağı devam yapımı Netflix’te yayınlanacak.

Golf dünyasının isyankar kahramanı Happy Gilmore geri dönüyor. Popüler komedi filminin devamının geleceğini ilk filmin oyuncu kadrosundan Christopher McDonald duyurdu.

McDonald Audacy’s 92.3 The Fan’a verdiği bir röportajda Adam Sandler ile karşılaşmasından bahsetti.

- Reklam -

“Adam’ı yaklaşık iki hafta önce gördüm ve bana ‘McDonald, buna bayılacaksın’ dedi. “Ne?” dedim, “Buna ne dersin?” dedi ve bana Happy Gilmore 2’nin ilk taslağını gösterdi.”

McDonald röportaj sırasında spoiler verdiği için biraz endişelendiğini ve hatta bu yorumlarının röportajdan çıkartılması gerektiğini de söyledi. Yalancı olmak istemediğini ama senaryoyu gördükten sonra eğer gerçekleşirse “Bu harika olur!” diye düşündüğünü belirtti.

Her ne kadar resmi bir açıklama yapılmasa da, söylentiler projeyi Netflix’in üstleneceği yönünde. Sandler ve kendi yapım şirketi Happy Madison uzun yıllardır Netflix ile çalışıyor.

Happy Gilmore 2 Filmi Netflix ile Geliyor

Happy Gilmore filmi Adam Sandler’ın kariyerinde önemli bir yere sahip. Ayrıca yapım şirketinin ismine ilham veren iki filmden biri. 1996 yılında vizyona giren filmde başarılı olamamış hokey oyuncusu Happy Gilmore’un hikâyesi anlatılıyor. Güçlü şutuyla tanınan ancak öfke kontrolü konusunda sıkıntı çeken Happy, büyükannesinin evinin icradan kurtarılması gerektiğini öğrenince kendinde inanılmaz bir golf yeteneği keşfeder. Topu olağanüstü mesafelere gönderen Happy, parayı ancak golf turnuvalarında kazanabileceğini anlar.

- Reklam -

Happy Gilmore 2 Filmiyle İlgili Henüz Resmi Bir Açıklama Bulunmuyor

Efsanevi golfçu Chubbs Peterson’ın (karakteri kısa süre önce hayatını kaybeden Carl Weathers canlandırıyordu) yardımıyla PGA Tour’a katılan Happy, sadece parayı değil, aynı zamanda geleneklere sıkı sıkıya bağlı golf dünyasını da alt üst etmeye kararlıdır. McDonald’ın canlandırdığı kendini beğenmiş golfçü Shooter McGavin ise Happy’nin önündeki en büyük engellerden biri haline gelir.

Adam Sandler'lı "Happy Gilmore 2" Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı

1996 yapımı Happy Gilmore filmi, yönetmen Dennis Dugan tarafından çekildi ve dünya çapında 82 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Film bugün bile kendine has bir hayran kitlesi oluşturmaya devam ediyor. Sandler ve Tim Herlihy tarafından kaleme alınan filmin oyuncu kadrosunda ayrıca Modern Family’den tanınan Julie Bowen ve merhum Bob Barker gibi isimler yer alıyor.

Happy Gilmore 2 filmi ihtimali konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? İlk filmi nasıl bulmuştunuz ve sizce devamı gelmeli mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, sinema dünyasından daha fazla haber için bizi Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Suudi Arabistan'da "Dragon Ball" Tema Parkı İnşa Ediliyor

Suudi Arabistan’da “Dragon Ball” Tema Parkı İnşa Ediliyor: Bir İlk ve Devasa Olacak

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragman

“Doctor Who” Geri Dönüyor: 14. Sezon için Yeni Fragman Yayınlandı