in , ,

“Doctor Who” Geri Dönüyor: 14. Sezon için Yeni Fragman Yayınlandı

Doctor Who 14. sezon için yeni bir fragman paylaşıldı. BBC’nin kült bilimkurgu dizisi, yeni başrolleri ile geri dönüyor.

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragman
- Reklam -
- Reklam -

Doctor Who 14. sezon fragmanı yayınlandı. Ncuti Gatwa ve Millie Gibson, Tardis’in kapılarını aralamaya hazırlanıyor.

2023 yılında 60. yaşını kutlayan Doctor Who; TV tarihinin önemli yapı taşları arasında bulunuyor. 13. sezon finaliyle 13. Doktor Jodie Whittaker, yerini üç bölümlüğüne de olsa David Tennant’a bırakmıştı. Özel bölümlerin ardından gelen Noel bölümünde ise Tennant sonik tornavidayı 15. Doktor olarak Ncuti Gatwa’ya (Sex Education) bıraktı.

Öte yandan dizi yönetiminde de büyük değişiklikler yaşandı. Doctor Who’nun eski showrunner’larından Russell T Davies; bir kez daha başyazar koltuğuna geçti. Bununla birlikte BBC, Disney Plus ile global yayın anlaşması imzaladı. Bu anlaşmayla birlikte Disney dizinin prodüksiyonu üzerinde de söz sahibi oldu.

- Reklam -

Yeni oyuncular, yeni yayıncı ve yeni başyazar derken hayranların gözü de gelecek aylarda yayınlanacak 14. sezona çevrilmişti. Disney Plus, geçen aralık paylaştığı fragmanın ardından yeni bir tanıtım daha yayınlayarak izleyicileri heyecanlandırdı.

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragman | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yapımdan yayınlanan yeni fragman, galaksinin en uzak noktalarından savaşın parçaladığı geleceklere ve Regency dönemi İngiltere’sine dek geniş bir zaman diliminde ele alınan yolculuklara dair görüntüler içeriyor.

15. Doktor (Gatwa) ve Ruby Sunday (Gibson) 14. sezonda yeni uzaylılar, korkunç yeni kötüler ve bazı tanıdık yüzlerle karşılaşacaklar.

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragmanı

Gatwa ve Gibson’ın yanı sıra yapımın kadrosunda yer alan Jemma Redgrave, Bonnie Langford, Ruth Madeley ve Yasmin Finney eski rollerini yinelemek üzere diziye geri dönecekler.

- Reklam -

Yeni bölümlerde Doctor Who’ya yeni katılan oyuncular arasında ise Jonathan Groff, Aneurin Barnard, Lenny Rush, Indira Varma ve drag queen Jinkx Monsoon yer alacak.

Yeni sezonun olay örgüsü hakkındaki ayrıntılar saklı tutulurken 14. sezonun en büyük gizemlerinden birisinin The Church on Ruby Road bölümünde işlenen Ruby’nin annesinin kim olduğu sorusu olacak.

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragman - BBC - Disney Plus

Bununla birlikte dizinin eski başyazarlarından Stevan Moffat da bir bölümü yönetmek için 14. sezonda yeniden senarist koltuğuna oturacak.

Doctor Who 14. sezon bölümleri 10 Mayıs 2024’te yayına başlayacak.

Doctor Who 14. sezon hakkındaki görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Happy Gilmore 2 Filmi Netflix ile Geliyor

Adam Sandler’lı “Happy Gilmore 2” Filmi Geliyor: Çalışmalar Başladı

The Boondock Saints 3 - Şehrin Azizleri

Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı