in ,

Şehrin Azizleri Geri Dönüyor: Yeni “The Boondock Saints” Filmi için Çalışmalar Başladı

“The Boondock Saints 3” filmi geliyor. Norman Reedus ve Sean Patrick Flanery, ikonik rollerini yinelemeye hazırlanıyor.

The Boondock Saints 3 - Şehrin Azizleri
- Reklam -
- Reklam -

The Boondock Saints 3 filmi için çalışmaların başladığı duyuruldu. 1999 tarihli kült aksiyon ve suç filmi Şehrin Azizleri, aynı başrollerle yeni bir maceraya atılıyor.

Troy Duffy’nin yazıp yönettiği 1999 yapımı The Boondock Saints filmi, Tanrı adına Boston’ın yeraltı suç dünyasını yok etmek üzere maceraya atılan iki İrlandalı kardeşin hikâyesini konu alıyordu.

Sean Patrick Flanery’nin Connor MacManus, Norman Reedus’un ise Murphy Macmanus’u canlandırdığı yapımın oyuncu kadrosunda ayrıca Willem Dafoe, David Della Rocco, Billy Connolly ve David Ferry gibi isimler bulunuyordu.

- Reklam -

2009 yılında ise yine Duffy imzasıyla All Saints Day (Azizler Günü) isimli bir devam filmi çekilmiş fakat yapım ilkinin gölgesi altında kalmıştı.

The Boondock Saints 3 - Yeni Şehrin Azizleri Filmi

Şimdi ise kült aksiyon gerilim filmi The Boondock Saints yeni bir devam macerasıyla beyaz perdeye geri dönüyor. Deadline’ın haberine göre Thunder Road ve Dragonfly Films, Flanery ve Reedus’un geri döneceği ve ilk iki filmdeki Azizlerin yeni nesil kanunsuzları eğiteceği yeni bir devam filmi hazırlıyor.

Bununla birlikte ilk ve devam filmini yöneten Troy Duffy seriye geri dönmeyecek. Ancak Duffy’nin karakterlerin hikâyelerini devam ettiren yeni bir kitap kaleme alacağı da gelen bilgiler arasında.

“The Boondock Saints 3” Filmi Bir Süredir Gündemdeydi

Serinin üçüncü filmi için bazı girişimlerin yapıldığı 2014 yılından beri biliniyordu. Fakat ikinci filmin ilkini aşamayan performansı, yapımcı şirketin projeye olan güvenini zayıflatmıştı.

Aradan geçen 15 yılın ardından Şehrin Azizleri yeni bir macerayla bir kez daha beyaz perdeye konuk olacak.

Reedus, The Boondock Saints 3 filmi hakkında şunları kaydediyor:

- Reklam -

“Basil Iwanyk’in Thunder Road Films’i ve Todd Myers’ın Dragonfly Films’iyle beraber Şehrin Azizleri’nin hikâyesini beyaz perdeye taşımak için çalışmaktan heyecan duyuyorum. Üzerinde uzun zamandır çalışıyoruz ve bu işi herkesin görmesi içni sabırsızlanıyorum.”

The Boondock Saints 3 - Yeni Şehrin Azizleri Film

Flanery de rol arkadaşıyla aynı heyecanı paylaşıyor ve şunları aktarıyor:

“Dümende Basil ve Todd varken bu şimdiye kadarki en iyi Azizler filmi olacak. Şimdi kardeşler için ceketlerini giyme, şarjörlerini doldurma ve işe geri dönme zamanı.”

Şehrin Azizleri 3 için henüz bir vizyon tarihi belirtilmedi.

The Boondock Saints 3 filmi haberini siz nasıl karşılıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, daha fazlası için bizleri Google News’ten takibe alabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Who 14. Sezon Yeni Fragman

“Doctor Who” Geri Dönüyor: 14. Sezon için Yeni Fragman Yayınlandı

Neil Patrick Harris Dizisi İkinci Kez İptal Edildi

Showtime, Neil Patrick Harris’in “Uncoupled” 2. Sezonunu Yayınlamadan İptal Etti