in

Örümcek Adam Yönetmeni: “Spider-Man: No Way Home, Endgame Gibi Olacak”

Spider-Man: No Way Home yönetmeni Jon Watts, tüm Örümcek Adam filmlerinden karakterleri içeren “iddialı” filmin Spider-Man: Endgame gibi olacağını söyledi.

Spider-Man: No Way Home İncelemeleri
- Reklam -
- Reklam -

Spider-Man: No Way Home yönetmeni Jon Watts, yeni Örümcek Adam filmini “Spider-Man: Endgame” olarak adlandırıyor.

Marvel Sinematik Evreni’nin 4. fazındaki 4. film ve genel anlamda 27. filmi olan Spider-Man: No Way Home, Aralık 2021’de vizyona girmeye hazırlanıyor. Hayranların heyecanla beklediği yapımda Peter Parker / Örümcek Adam rolünde Tom Holland, MJ rolünde Zendaya, May Hala rolünde Marisa Tomei, J. Jonah Jameson rolünde J.K. Simmons ve Happy Hogan rolünde Jon Favreau gibi isimler yer alıyor. Filmde ayrıca MCU’dan tanınan Wong rolünde Benedict Wong ve Doctor Strange rolünde Benedict Cumberbatch de yer alacak.

Yeni Örümcek Adam serisinin üçüncü filmde Peter Parker, gizli kimliğinin kamuoyuna açıklanmasının sonuçlarıyla uğraşıyor. Yayınlanan ilk fragmandan da anlaşıldığı üzere, insanlara gizli kimliğini unutturmak amacıyla Doctor Strange’den bir büyü yapmasını istiyor. Ancak işler ters gidiyor ve çoklu evrenlerin kapıları açılıyor. Hayranların en çok beklediği sahneler de bundan sonrasında başlıyor.

- Reklam -

Tobey Maguire ve Andrew Garfield’ın önceki Spider-Man filmlerindeki rollerini üstlenip üstlenmeyecekleri henüz doğrulanmamış olmasına rağmen, film Green Goblin’in geri döneceğine dair ipuçları verdi. Şu anlık Yeşil Cin’i Willem Dafoe’nun canlandırıp canlandırmayacağı da kesinlik kazanmış değil. Ancak Jamie Foxx’un Electro rolünde ve yine fragmanda da görüleceği üzere Alfred Molina’nın Doctor Octopus rolünde döneceği resmileşmiş durumda.

Filmin tanıtım süreci çoktan başlamış durumda. Empire dergisinin bu ayki kapak konusu olan Spider-Man: No Way Home filmi için bir röportaj veren yönetmen Jon Watts, üçlemenin bu ayağının destansı bir başarıya ulaşacağını söyledi. Bu girişle son derece “hırslı” olduklarını kabul ediyor. Hatta çıtayı daha da yükselterek bu filmin aslında “Örümcek Adam: Oyunun Sonu” olduğunu da söyleyerek hayranların daha da heyecanlanmasına neden oluyor.

“Bu film için kesinlikle çok hırsızyız. Çünkü bu film Spider-Man: Endgame.”

Spider-Man: No Way Home Daha Fazla Marvel Karakterini İçeriyor Olabilir

Spider-Man: No Way Home, Endgame Gibi Olacak

- Reklam -

Yeni macera ayrıca Betty Brant (Angourie Rice), Ned Leeds (Jacob Batalon), Flash Thompson (Tony Revolori), Mr. Harrington (Martin Starr), Mr Dell (JB Smoove) ve Koç Wilson (Hannibal Buress) gibi karakterlerin geri dönüşünü de içerecek. Ancak Peter Parker’ın önceki iki filminden bildiğimiz isimler dışında, Marvel’dan çok daha fazla karakteri içereceği de söylentiler arasında yer alıyor. Venom: Let There Be Carnage filminin jenerik sonu sahnesinden de görüleceği üzere, Tom Hardy’nin de yeni filmde Venom karakteri olarak gözükmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Tobey Maguire ve Andrew Garfield için her ne kadar resmi bir açıklama yapılmamış olsa bile, artık filmde yer alacaklarına kesin gözüyle bakılıyor. Geçen günlerde Sony’nin resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan üç örümcek emojisi ve ardından Letterboxd sitesinin de güncellenmiş künye bilgilerinde ikilinin isminin yer alması bu bilgilerin doğrulandığını gösteriyor.

Söz konusu isimler de filme dahilse, yönetmenin Endgame benzetmesini neden yaptığı anlaşılabilir gözüküyor. Ancak tüm bunların cevabı için, filmin vizyona gireceği tarih olan 17 Aralık 2021’i beklememiz gerekiyor.

Sizler başka hangi karakterlerin Eve Dönüş Yok’ta yer alacağını düşünüyorsunuz? Teorilerinizi ve yorumlarınızı bizlerle Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Empire Online

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Güzel bir şey gibi dursa da film, karmakarışık bir hâl alıp çorba olabilir. Umarım uzun ve hikayesi güzel bir film olur. Şimdiden heyecanlıyım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yabani dergi polisiye özel sayı

Yabani Dergi Polisiye Özel Sayısı ile Raflarda

Raised by Wolves 2. Sezon Çıkış Tarihi

Raised by Wolves’un 2. Sezonu 2022’nin Başlarında Gelecek